Vastag Csaba és Kisó összemelegedtek

Forrás: Class FM/Facebook -
csók X-Faktor Kisó Vastag Csaba SzerencseSzombat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A SzerencseSzombat adásában Vastag Csaba és Kiss Orsi előadás közben kattantak egymásra. Vajon csak egy színpadi csók csattant el, vagy valódi vonzalom van közöttük?

Néhány másodperces forró tánc közben melegedett össze a páros. Sőt, a produkció végén Vastag Csaba szája csupa rúzsfolt maradt. Az érintettek a Blikknek elmesélték, mi is történt a színpadon.

Forrás: Class FM/Facebook

'Két hete a SzerencseSzombatban Áron duettet énekelt Csabával, innen jött az ötlet, hogy akkor legközelebb táncolni szeretnék Csabával, hiszen a Szombat esti lázban bizonyította, hogy a táncparketten is megállja a helyét. Mi csak show-t csináltunk Csabával. És mi van akkor, ha elcsattant egy színpadi csók?" – nevetett Orsi.

"Nem kell ebbe semmi többet beleképzelni, mint amit a színpadon láttak a nézők. Az izgalmas tánc a show része volt, és ez bőven belefér egy ilyen szuper extra színpadi produkcióba, mint ami a szombat esti is volt" – tette hozzá Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.