gyermekvállalás műsorvezető feleség szerelem Class FM RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető bár ingázik a család és a munka között, mindig figyel arra, hogy feleségével és kisfiával elég idő töltsön, sőt Vikivel úgy döntöttek, újabb gyermeket vállalnak.

Sebestyén Balázs ritkán beszél a magánéletéről, most azonban intim családi titkokat árult el a Story magazinban.

Forrás: RTLKLUB
Szakított a pasijával Katy Perry?http://www.life.hu/intim/20140226-katy-perry-amerikai-enekesno-szakitott-baratjaval-john-mayer-amerikai-enekessel.htmlAlig látni őket mostanában együtt, ráadásul egy közös barátjuk is kapcsolatuk végéről pletykált. Immár két éve tart Katy Perry és John Mayer se veled, se nélküled kapcsolata.Intim--A hét szexpóza: a guggoló tigrishttp://www.life.hu/intim/20140226-a-het-szexpoza-a-guggolo-tigris.htmlItt az ideje, hogy felszínre hozd a benned rejlő vadmacskát! Hidd el, ő is élvezni fogja. Kati és Vili, a Life.hu két szexszakértője ismét rendelkezésedre állnak a kivitelezésben.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huJennifer Aniston és Justin Theroux újra együtthttp://www.life.hu/intim/20140225-justin-theroux-amerikai-szinesz-visszatert-los-angelesbe-jennifer-aniston-amerikai-szinesznohoz.htmlVégre hazalátogatott Los Angelesbe Justin Theroux, akinek mostanában minden idejét egy New York-i filmforgatás kötötte le.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.