Meghalt Kelemen Anna szerelme

TV2 Kelemen Anna öngyilkosság szerelem Édes Élet playmate sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Életben felbukkant Kelemen Anna szörnyű hírt kapott. Egykori nagy szerelme öngyilkos lett. 

Anna különös szerelméről, az észak-európai származású férfiről kevesen tudtak. A jelenleg szingli playmate ugyanis titokban tartotta kapcsolatukat. Az Édes Életben látható botrányhősnő volt párja egyik barátjától, az interneten keresztül tudta meg a hírt: egykori szerelme elhunyt – írja a Bors.

Forrás: TV2

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Hanta boy? Eredendő bűn? Te melyik filmmel jellemeznéd az exed?http://www.life.hu/intim/20140226-titanic-armageddon-jellemezd-filmcimekkel-az-exedet-es-a-kapcsolatotokat.htmlVan, aki örömmel, és van olyan is, aki dühösen duzzogva gondol vissza az exeire. A Life.hu-n és a Szexpázsit blog Facebook oldalán meghirdetett felhívásban arra kértük olvasóinkat, jellemezzék filmcímekkel korábbi szerelmeiket és kapcsolataikat. A különböző kategóriák mozijaira most te is szavazhatsz.Intim--Magánéletéről vallott Szabó Zsófihttp://www.life.hu/intim/20140301-szabo-zsofi-a-tv2-joban-rosszbanjanak-szereploje-maganeleterol-meselt-majkanak-a-nanee-cimu-musorban.htmlA SuperTV2 NaNee! című műsorában öntött tiszta vizet a pohárba Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban színésznője először beszélt bővebben magánéletéről.IntimOrigoAshton Kutcher eljegyezte Mila Kunisthttp://www.life.hu/intim/20140228-mila-kunis-amerikai-szinesznot-eljegyezte-baratja-ashton-kutcher-amerikai-szinesz-gyemantgyuruvel.htmlNem akármilyen gyűrűt húzott kedvese ujjára a színész.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.