Stacy Keibler 7 hónap után férjhez ment

Forrás: AFP -
házasság Stacy Keibler George Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez gyors volt! George Clooney és Stacy Keibler tavaly nyáron szakítottak, de az egykori pankrátorlány máris férjhez ment. 

Tavaly júliusban állítólag azért vált külön a pár, mert a világhírű színész még nem akart megállapodni. Stacynek elege lett, és továbbállt, hamarosan pedig megtalálta azt az embert, aki komolyan gondolta a kapcsolatukat. A 34 éves szépség hét hónap után szombaton hozzáment kedveséhez, Jared Pobre-hoz a mexikói tengerparton, a naplementében. Ez aztán romantikus!

Forrás: AFP

Stacy és a milliomos vállalkozó egyébként már jó ideje ismeri egymást: öt éve nagyon jó barátok, szerelmük pedig tavaly nyáron bontakozott ki.

Igen izmos csajjal kavar George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20131005-george-clooney-szinesz-uj-kedvese-allitolag-monika-jakisic-modell.htmlGeorge Clooney ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: csajozós listájára felkerült Monika Jakisic modell is.IntimEzért nem randizott Sandra Bullock Clooneyvalhttp://www.life.hu/intim/20130930-ezert-nem-randizott-sandra-bullock-amerikai-szineszno-george-clooneyval.htmlA színésznő szerint túlságosan hasonlítanak egymásra kollégájával, ezért nem lesz köztük semmi.IntimNem ment a szex George Clooney-nakhttp://www.life.hu/intim/20130711-george-clooney-szinesz-a-szakitas-elott-honapig-nem-szerelmeskedett-stacy.htmlA sármos színész a szakítás előtt hónapig nem szerelmeskedett exével, Stacy Keiblerrel.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.