Tabáni csak hitegeti menyasszonyát?

Forrás: RTL Klub -
nyertes esküvő házasság eljegyzés gyermek Tabáni István Csillag születik énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél éve nyilatkozta az énekes, hogy feleségül veszi barátnőjét, Csillát, azonban az esküvőről azóta is csak beszélget az énekes.

A Csillag Születik nyertese és kedvese, Csilla már négy éve alkot egy párt. A szerelmesek egy éve már össze is költöztek és úgy tűnik, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját. Ahogy a Life.hu is megírta, István már 2012 nyarán az eljegyzésen és a házasságon gondolkodott, de még mindig nem jutott el odáig. Az énekes a Borsnak azt nyilatkozta: még mindig csak beszélnek a jövőről, de a tettek mezejére nem lépett.

Forrás: RTL Klub

„Szerepel a terveink között a házasság és a gyerek is, illetve több gyerek is. Jelenleg sok fellépésem van, de várom már a gyerekeket. Úgy hiszem, hogy fel tudnának tölteni energiával, és így a munkámban is jobb lehetnék általuk" – mondta a lapnak Tabáni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.