A lányok sem angyalok: így vesszük rá a pasikat a hűtlenségre

házasság nők hűtlenség megcsalás felnőtt kapcsolat félrelépés napi hím férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűség vagy megcsalás? - Ezért lépünk félre című cikkünkben jól körüljártuk a hűtlenség kérdését. Megcsalás azonban nem csak akkor következhet be, amikor az egyik fél bizonytalan, illetve nem kap meg valamit odahaza. Sajnos nem csak a férfiakra jellemző, hogy olykor-olykor nem játszanak tisztességesen, ugyanis előfordul, hogy a nők direkt hajtanak olyan pasikra, akiknek barátnőjük, feleségük van. Nézzünk pár olvasói történetet!

Luca, 27, vállalkozó:

"Hogyan lehet lenyúlni más pasiját? Nos, a technika, hogy először a csajt kell megkörnyékezni. Légy a barátnője, faggasd ki az intim titkaikról! Tudd meg, mit szeret a pasi, mennyit és hogyan! Szervezz közös programot! Légy gyámoltalan, hitesd el velük, hogy szükséged van a segítségükre! Épülj be észrevétlenül az életükbe! Vegyél részt a családi ünnepeken! Amikor együtt vagytok, hatalmasra nyitott szemekkel bámuld a férfit! Mondd ki hangosan, milyen szerencsésnek tartod a csajt, hogy ilyen remek pasija van! Ámuldozz erőteljesen! Nevess hangosan a viccein! Ha a barátnődnek mond valami személyeset, reagálj gyorsan, előbb, mint a lány, ezzel is jelezve, mennyire figyelsz rá! Nézd meg, mit olvas, és készülj fel a témából! Csüngj a szavain! Mindezzel előkészíted a talajt a csábításhoz....

Aztán csengess be gyakran valami kis ürüggyel a pasihoz, akkor is, amikor a barátnőd nincs otthon. És persze légy szexi, illatos. Hidd el, beadja a derekát! Velem is épp ez történt másfél évvel ezelőtt."
Forrás: Thinkstock

Zsuzsi, 32, könyvelő:

"Megrémiszt, ahogy manapság a nők viselkednek. Nemrég a férjemmel elmentünk egy  tánctanfolyamra, ahová párok és szinglik is járnak. Mi kéznefogva érkeztünk, végig együtt táncoltunk, de sor került partnercserére is. Tény, hogy a férjem igen jóképű és férfias, de ez még nem ok arra, hogy három nő azon nyomban rányomuljon. Pedig megtették, a rövid táncok alatt bókoltak neki, az egyik szinte felfalta a szemével.

Még a kedvesem is meglepődött, ahogy a nők viselkedtek. Volt köztük huszonéves és negyvenes is. Én csak nevettem az egészen, és azon, mennyire zavarban volt, azt azonban rosszul viselem, ha ilyen látványosan flörtölnek vele a nők. Szerintem ez már a ciki kategória. Mégis hol marad a méltóságuk?"

Helga, 37, állatorvos:

"Amikor a barátom majdnem (ki tudja, hogy majdnem-e) megcsalt, azt mondta, az első pár évben egyáltalán nem érzett kísértést a félrelépésre. De ez megváltozott, amikor elég erősen rányomult egy nő. A ribi persze elkezdett csajosan taktikázni (sok mosolygás, véletlenül hozzáér a pasihoz, nyomja a csávó önbizalmát az egekbe, és a poénjain is nagyot nevet). Akkor ez persze nagyon bejött a barátomnak, mert egy ideje a kapcsolatunk már igencsak ellaposodott. Ő pedig nagy dózisban kapott meg olyan testi, lelki pozitív visszajelzéseket az idegen csajtól, amit tőlem akkoriban már csak ritkán. Plusz nyilván az újdonság ereje is játszott.

Szerintem elég ijesztő, hogy azok a csajok, akik más pasijára mennek rá, sokszor pontosan tisztában vannak azzal, hogy az újdonság erejével hatnak, és ha már ezt tudják, akkor nagyon könnyű ezt az erőt kihasználni. Picit jobban kell nyomulni a kelleténél, és sok önbizalmat adni a srácnak. Az én barátom legalábbis olyan volt, akire ez hatott."

Mónika, 24, salesgyakornok:

"Korábban nagyon bejött nekem egy nős pasi, igen sok dologra képes lettem volna érte. Egy helyen dolgoztunk, és csak az önéletrajzából tudtam, hogy nős, semmi más nem mutatta. Sokat flörtöltünk, ebédeltünk együtt munkahelyen kívül is, így amikor már nagyon akartam volna valamit, egy férfi ismerőstől kértem tanácsot. 

Hogyan vehet rá egy nő egy pasit a hűtlenségre? - tettem fel a kérdést, amire azt válaszolta, hogy ki kell várni. Tudatni kell vele, hogy igen, nekem ő bejön és ha arról lenne szó, benne lennék a dologban. Ez elraktározódik az elméjében, és akkor már csak ki kell várni, hogy otthon kiboruljon a bili. 

Akkor eszébe fog jutni az a lány, aki olyan csillogó szemmel néz reggelente a kávégép felett. És magától fog jönni, majd meglátom. Nos, én előbb-utóbb meguntam a várakozást, de hiszem, hogy ha elég türelmes vagyok, tényleg nálam kötött volna ki."

Tilda, 31, fodrász:

"Az egyik barátnőm, Lia - aki állítólag nagyon hasonlít rám - betévedt egy szórakozóhelyre, ahol a pultnál állva odajött hozzá egy leányzó. Mindketten kicsit ittasak voltak. A lány köszönt, majd rögtön a barátomra tért: Együtt vagytok még azzal a jó pasival? - kérdezte szemrebbenés nélkül.

Liának természetesen először nem esett le, hogy rólam van szó - a lány ugyanis összekeverte Liát velem. Végül, mikor hosszas ecsetelés után leesett neki, annyira felhúzta magát ezen (nemcsak ezért az átlátszó nyomulásért, hanem hogy valaki ennyire béna, hogy szemtől szemben összekeveri őt velem), hogy otthagyta.

Ez a lány egyébként több buliban is finoman kerülgette már a barátomat, de nem foglalkoztam vele, mert megbízom Mátéban. Szerintem ha egy kapcsolatban lévő pasi enged az ilyen nyomulós lányoknak, akkor ott nemcsak a fiúban kell keresni a hibát, hanem az aktuális barátnőben is. Ha ugyanis valaki elégedett, és nincsenek kötődési vagy anyás problémái, vagy ilyen gyerekkorból hozott baromságok, akkor nem akarja elveszíteni azt, ami egyszer már bevált, és jól működik. Főleg egy ilyen kis cafka miatt."
Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.