Jön az évszázad esküvője

Forrás: Facebook/okmagazine -
terhesség házasság Katalin hercegnő Cressida Bonas Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és szerelme, Cressida Bonas kimondják a boldogító igent, sőt, egyes hírek szerint már a baba is úton van.

Bombahír! Címlapon hozza az OK! magazin, hogy Harry herceg és kedvese, Cressida Bonas hamarosan egybekelnek. Túl sok részlet egyelőre nem szivárgott ki, de állítólag Vilmos öccse személyesen jelentette be a nagy hírt II. Erzsébet királynőnek.

Forrás: Facebook/okmagazine

Az esküvői szervezésben pedig ki más, mint Katalin hercegnő segíti a leendő arát. A lap megszellőzteti azt is, hogy az utóddal sem vár majd sokáig a párocska. Lehet, hogy várandósan áll oltár elé Cressida?

Fradi-vezérrel jár a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/intim/20140328-a-2012-es-miss-universe-hungary-gyoztese-konkoly-agi-jozsi-gyorggyel-a-ferencvaros.htmlA 2012-es Miss Universe Hungary győztese, Konkoly Ági Józsi Györggyel, a Ferencváros csapatkapitányával jár.Intim--Agykontrollal felejt Tóth Gabihttp://www.life.hu/intim/20140327-toth-gabi-enekesno-agykontrollal-felejti-el-szerelmi-banatat.htmlAz énekesnő nemrég jelentette be, hogy különvált kedvesétől. Agykontroll segítségével dolgozza fel a szakítást.IntimRTLKLUBKate Hudsonnal csalta meg férje Gwyneth Paltrow-t?http://www.life.hu/intim/20140327-kate-hudson-amerikai-szinesznovel-csalta-meg-chris-martin-brit-enekes-feleseget-gwyneth-paltrow-t.htmlÚjabb titok derült ki a Coldplay frontembere és Gwyneth Paltrow válásáról: a hírek szerint egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk – aki történetesen nem más, mint Kate Hudson.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.