Leszbicsókot váltott barátnőjével a szupermodell

Forrás: AFP -
csók Michelle Rodriguez Cara Delevingne tenger félmeztelen Mexikó leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenül kapta le barátnőjét, Michelle Rodriguezt Cara Delevingne, akik Mexikóban töltöttek együtt egy romantikus nyaralást.

Forró csókot váltott barátnőjével Cara Delevingne. A brit szupermodellt Mexikó tengerpartján kapták lencsevégre, amint Michelle Rodriguezzel ölelkezett a habokban. A 21 éves Cara, akit Kate Moss utódjaként emlegetnek, még a bikinifelsőjétől is megszabadult a romantikus fürdőzéshez.

Cara Delevingne és barátnője, Michelle Rodriguez Forrás: Northfoto

Nem csinál problémát biszexualitásából, korábban Sienna Millert is szó nélkül lekapta egy New York-i gála hevében. Persze ez még Michelle előtt volt, hiszen most már biztosan lenne neki is egy-két szava az efféle akciókhoz.

Ha már biszexualitás, akkor meg kell említenünk Miranda Kerrt is, aki bejelentette, hogy válása után most kiéli biszex fantáziáit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.