Titkolja válását Vlagyimir Putyin

Forrás: AFP/Alexander Zemlianichenko -
Oroszország házasság válás önéletrajz titok Vlagyimir Putyin Ljudmila Putyina államfő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz államfő hivatalos életrajzából törölték a családi állapotát.

A válás tényét az elnöki szóvivő megerősítette - jelentette a Rosszija 24 állami hírtelevízió. "Ez azt jelenti, hogy kimondták a válást" - mondta Dmitrij Peszkov az állami hírügynökség érdeklődésére válaszolva. A fejleményről azonban semmilyen közlést nem helyeztek el a Kreml honlapján. Vlagyimir Putyin hivatalos életrajzát viszont megváltoztatták úgy, hogy abban már nem tüntetik fel a családi állapotát – tudósít az MTI.

Vlagyimir Putyin és Ljudmila Putyina Forrás: AFP/Alexander Zemlianichenko

Az eddigi "nős" kifejezés helyett semmilyen más meghatározás nem szerepel a módosított életrajzban, és a politikus volt feleségének, Ljudmila Putyinának neve nem lelhető már fel családtagjainak felsorolásában. Ott csupán az orosz államfő lányait, Mariját és Katyerinát tüntetik fel.

Az orosz államfő és volt felesége tavaly június 6-án jelentették be a nyilvánosságnak, hogy több mint 30 év házasságban eltöltött idő után el akarnak válni. Putyin korábban azt mondta, azért váltak szét útjaik, mert munkája a teljes nyilvánosság előtt zajlik, és ezt az életformát felesége nem szívleli, bár hosszú évekig kitartott mellette. Ljudmila Putyina pedig úgy fogalmazott, házasságuk sorsát megpecsételte, hogy férje munkája miatt gyakorlatilag soha nem találkoztak, gyermekeik felnőttek, már a saját életüket élik.
A bulvársajtóban és az interneten egyből szárnyra kaptak olyan hírek, miszerint az államfő Alina Kabajeva olimpiai bajnok orosz tornásznő miatt döntött a válásról. Ezt az elnöki szóvivő cáfolta.

Kökény Roland eljegyezte Szalai Vivienthttp://www.life.hu/intim/20140401-kokeny-roland-olimpiai-bajnok-kajakos-eljegyezte-kedveset-szalai-vivien-ujsagirot.htmlA sevillai edzőtáborban kérte meg Kökény Roland, olimpiai bajnok kajakos kedvese, Szalai Vivien kezét. Intim--Elton John is összeházasodik barátjávalhttp://www.life.hu/intim/20140331-elton-john-es-elettarsa-david-furnish-majusban-egybekelnek.htmlMiután Nagy-Britanniában is egybekelhetnek a melegek, a világhírű énekes bejelentette, hogy a házasság szintjére emeli kapcsolatát férfi élettársával.Intim--Biszexualitásáról vallott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/intim/20140331-miranda-kerr-ausztral-topmodell-biszexualitasarol-vallott-egy-brit-magazinban.htmlAz ausztrál topmodell Orlando Bloommal való válása után szeretné felfedezni ezt az énjét is.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.