Szakított barátnőjével Csordás Ákos

Forrás: RTL Klub -
Tóth Gabi Csordás Ákos X-Faktor szakítás RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub X-Faktorának énekese, Csordás Ákos és barátnője, Kata úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább.

"Egy hónappal ezelőtt mondtuk ki, hogy szakítunk. Főleg az időhiány volt a gond, a rengeteg munkának ez lett a hátulütője" - mesélte a hot!-nak Ákos.

Forrás: RTL Klub

"A legtöbb beszélgetésünk is csupán arról szólt, hogy hogyan lehetne mindezt megjavítani, és erre rágörcsöltünk. Végül egy találkozónk alkalmával elmondtam neki, hogy szeretem, de nem akarom bántani azzal, hogy folyton várnia kell rám" - tette hozzá.

Korábban olyan pletykák is felröppentek, hogy Ákos közelebb került egykori mentorához, a frissen szakított Tóth Gabihoz, ám ezt egyikük sem erősítette meg.

Cseke Katinka magánéletéről vallotthttp://www.life.hu/intim/20140402-a-tv2-joban-rosszbanjanak-szereploje-cseke-katinka-exparja-hassine-vissza-akarja-kapni-a-szinesznot.htmlA FEM3 műsorán Joshi Bharatnak mesélt magánéletéről Cseke Katinka. A fiatal zenésszel, Olasszal kapcsolatban lévő színésznő elárulta, exbarátja, Hassine szeretné őt visszakapni. IntimOrigoMégsem válnak Cookyékhttp://www.life.hu/intim/20140306-a-tv2-a-nagy-duettjenek-sztarja-cooky-es-felesege-nem-valnak.htmlAhogy megírtuk, Cooky és felesége házassága 13 év után válságba került. A rádiós műsorvezető néhány napja azt nyilatkozta, nem tudja, párkapcsolata túléli-e ezt a nehéz időszakot. Intim--Két nővel szexelt egyszerre Tillahttp://www.life.hu/intim/20140303-tilla-a-tv2-a-nagy-duett-musorvezetoje-szexualis-kalandjarol-mesel.htmlPikáns téma került szóba a SuperTV2 NaNee! című műsora forgatásán, nevezetesen Tilla szexuális élete. A műsorvezető nyíltan vállalta, anno az édeshármast is kipróbálta. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.