Csilla elhagyta L.L. Juniort

vita költözés Csilla Édes Élet szakítás L.L. Junior gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Életben ismét forr a hangulat. Csilla besokallt és gyerekkel a karján, egy szál bőrönddel faképnél hagyta Juniort.

Ahogy a Life.hu is megírta, L.L. Juniornak a sok féltékenykedés miatt elege lett és elhagyta családját. Később a Mokkában próbált üzenni Csillának, majd a hazaköltözéssel próbálkozott, nem sok sikerrel. Most pedig Csilla hagyta faképnél.

„Úgy vitatkozik és beszél velem, ahogy eddig még soha. Amit pedig a legjobban gyűlölök, hogy mindezt a gyerek előtt teszi" – magyarázta Junior.

A csetepatéból sok minden nem derült ki, az viszont egyértelmű, hogy a pár között egyelőre szó sincs békülésről. Junior dühödten csapta be az ajtót a távozó Csilla után.

„Bármit tehetett volna, akkor sem maradok ott. Nem akartam vele lenni, nem akartam hallani a hangját, nem akartam egy levegőt szívni vele. Mindegy volt, csak el tőle" – dühöngött Csilla a történtek után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.