Brad Pitt William Levy szexi latin napi hím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői olasz macsó után ma William Levy kubai származású színész, egykori modell nyerte el a dicsőséges Napi Hím címet. 

A 34 éves William legelső szerepét az Olvidarte Jamásban kapta 2005-ben, majd sorra jöttek a szappanoperák. Szerepelt a Dancing with the Stars produkcióban is, és feltűnik a The Single Moms Club című 2014-es filmben is egy kisebb szerepben. A rosszfiúnak két gyermeke van. Gyakran nevezik a latin Brad Pittnek, 2011-ben a világ legszexisebb pasijai közé választották be. Nem csoda, sármjának kevesen tudnak ellenállni.

Forrás: Life.hu

Olasz félisten dobogtatja meg a női szívekethttp://www.life.hu/intim/20140414-napi-himunk-ma-a-vilaghiru-olasz-modell-mariano-di-vaio.htmlAz olasz modell, Mariano Di Vaio nevét érdemes megjegyezni! Ha megpillantod a fotóját, egy csapásra megérted, miért! Ő lett a hétfői Napi Hímünk!IntimOrigoRómában romantikázott a Hajdú házaspárhttp://www.life.hu/intim/20140414-hajdu-peter-musorvezetot-felesege-sarka-kata-39-szuletesnapjan-egy-romai-kirucanassal-lepte-meg.htmlSarka Kata római kiruccanással lepte meg férjét, aki karnyújtásnyi közelségbe került Ferenc pápához.Intim--Megnősült Nick Carterhttp://www.life.hu/intim/20140414-nick-carter-a-backstreet-boys-egykori-enekese-megnosult.htmlAz egykori Backstreet Boys csapatának ügyeletes szépfiúja oltár elé vezette kedvesét, Lauren Kittet.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.