Nem képes túllépni Liptain Gesztesi

Forrás: TV2
Forrás: TV2 -
házasság TV2 válás Gesztesi Károly Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Gesztesi Károly: nem képes elfelejteni Liptai Claudiát. A színésznő azonban nem lépett túl a házasság alatti sérelmein. 

Gesztesi Károly a Story magazin legutóbbi számában beszélt volt feleségéről. Hozzátette: Panka lányuk is talán mintha kicsit bízna abban, hogy az anyukájával egyszer újra egy család lesznek.

Forrás: TV2

„Életem két legnagyobb kudarcának tartom a két válásomat, elsősorban azért, mert meggyőződésem, hogy mindkettőt el lehetett volna kerülni, ha nem vagyok annyira hülye, és sok tekintetben vak. Sokáig nem vettem észre, hogy Claudiát mennyire bántotta, hogy az előző feleségem olyan közel volt hozzánk, hogy gyakran voltam velük" - mondta el a Jóban Rosszban színésze és erról is beszélt, hogy érzelmileg nem tud egészen elszakadni volt feleségétől, olyannyira, hogy nem menne el Claudia egy esetleges jövőbeli esküvőjére.

A Bors megkérdezte Liptai Claudiát, mit szól volt férje érzéseihez. "Én nem hiszek abban, amiben ő hitt, nevezetesen, hogy egy telken kell lakni az exszel. Az ember néha hajlamos a saját történeteit is kiszínezni, vagy kreált kapaszkodókat találni. A válásunk több mint négy éve történt, és azóta én diszkréten és magánügyként kezelem" – zárta rövidre.

Ki nyerheti a ValóVilág 6-ot?http://www.life.hu/bulvar/20140410-az-rtl-2-valovilag-6-versenyet-megnyerheti-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-krisztian-vv-iza-vv-zsofi-vv-teo.htmlMintha a ValóVilág játékosai csak most, a vasárnapi Krisztián-Zsolt párbaj után kezdenék felfogni, hogy nyereményért küzdenek. Persze a műsor szerkesztői is ráerősítenek erre, és az adásokban egyre gyakrabban emlegetik a főnyereményt is. A Life.hu a játékosok esélyeit latolgatta, összeszedtük, ki, miért nyerheti meg a versenyt. Eljátszottunk azzal a gondolattal is, hogy melyik szereplő ki lehetne, ha nem a villában, hanem Milne Százholdas pagonyában élnének. TV + BulvárOrigoFel akarta adni a játékot VV Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20140416-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-viki-fel-akarta-adni-a-jatekot.htmlAz elmúlt napok az egészség jegyében teltek a ValóVilágban. A műsorszerkesztők kíváncsiak voltak, hogy a múltkori mérlegelés után hogyan változott az alaposan meghízott lakók súlya. Hát, alig...TV + BulvárOrigoSzexuális bántalmazás áldozata volt VV Szandikahttp://www.life.hu/bulvar/20140415-joshi-bharat-fem3-maskeppen-cimu-musoraban-vv-szandika-arrol-beszelt-hogy-neveloapja-molesztalta.htmlA ValóVilágban megismert Szandika Joshi Bharatnak a Fem3 Másképpen kamerái előtt mesélt prostimúltjáról és arról, hogy nevelőapja bántalmazta. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.