Kidobta milliárdos, magyar vőlegényét és kislánya apját Uma Thurman

Uma Thurman távkapcsolat eljegyzés Arpad Busson kislány szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uma Thurman lefújta az esküvőjét és felbontotta a jegyességét a milliárdos Arpad Arki Bussonnal - tájékoztat a Daily Mail.

Ismerőseik szerint a színésznőnek és magyar származású párjának nem ment a távkapcsolat. A dúsgazdag üzelembert Londonhoz kötik az ügyei, míg Uma New Yorkban él, és nem is akar elköltözni Amerikából. A kapcsolatot a pár öt keresztnevet viselő kislánya sem tudta megmenteni.

Orgazmus közben kapták le a Uma Thurmant Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

Uma, akinek legutóbb hatalmas mellei lettek, bennfentes ismerősök szerint nemrég felbontotta az eljegyzésüket és kimondta a szakítást. Ennek ellenére reméljük, sikerült majd rendezni soraikat.

Locsolásért jár egy puszi: Locsoljon, vagy ne egy mai macsó?http://www.life.hu/intim/20140420-locsolasert-jar-egy-puszi-deaki-timea-szerint-a-budapesti-ferfiak-nem-mar-locsolnak.htmlSok locsolót kívánnak, majd utamra engednek a húsvéti vendéglátók, én pedig reménykedem, hogy csak viccelnek. Abban bízom, hogy idén megúszom a kínos locsolkodást, a cikis feszengést, hogy akkor most kinek adjak csokit, kinek pénzt, és hogy mekkora az az összeg, amit adni illik a necces spriccelésért. Deáki Tímeával annak jártunk utána, locsol-e még egy mai macsó 2014-ben.Intim--Ha jól választunk, elkerülhetjük a válást?http://www.life.hu/intim/20140413-parvalasztas-tudatosan-amennyiben-a-valas-nem-opcio-kapcsolat-szakitas.htmlDeáki Tímea, a Life.hu párterapeutája különleges levelet kapott olvasónktól. Mira szeretné megérteni a barátnőjét, de nem tudja, hogy a lány jó úton jár-e, jól gondolkodik-e. Ezért kérte szakértőnk segítségét. Intim--"Küldjetek el, csak nekem ne kelljen!"http://www.life.hu/intim/20140408-deaki-timea-a-life-hu-parterapeutaja-segit-eligazodni-a-felrelepesek-a-hutlenseg-a-megcsalas.htmlNaphosszat elemezhetnénk a hűtlenség okait, a félrelépések miértjeit, egyértelmű recept, ellenszer azonban továbbra sincs rá. Sorozatunk, melyben végigvettük, hogyan nyomulnak más nők a pasijainkra, mit gondolnak a megcsalásról a férfiak, és miért is jövünk össze valakivel, akiről tudjuk, hogy kapcsolatban él, igyekszik kapaszkodót nyújtani ezen a bizonytalan terepen. Most a Life.hu párterapeutája teszi fel a témára a koronát érveivel és véleményével.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.