Kezdődik Szőke Zoltán válópere

Forrás: RTL Klub -
válás Szőke Zoltán szerelem Barátok közt osztálytárs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésze tavaly vállalta fel ország-világ előtt, hogy nős ember létére szerelmes lett egy másik nőbe. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Szőke Zoltán és felesége házassága több mint 20 év után ért véget, miután a színész egy régi osztálytársába lett szerelmes. Nejével, Anikóval a válópert nem adták be a mai napig, Zoli sokáig otthona és Vajdaságban élő szerelme között ingázott. Most viszont elindult a válási procedúra. „Anikóval szerencsére mindenben meg tudtunk állapodni pontról pontra, a hivatalos válópert is elindítjuk" – mondta a hot! magazinnak Zoli, aki elmondása szerint még mindig otthon lakik.

Forrás: RTL Klub

„Már folyamatban van a költözés, bérelni fogok egy lakást, ahova átmehetek. Annamáriához hétvégente autózok le, őt továbbra is Újvidékre köti a munkája, a két gyereke, engem viszont Budapestre a sorozat, így marad az ingázás. De így is jól megvagyunk, szeretjük egymást" –szögezte le a Barátok közt színésze, akinek két fia még a mai napig nem találkozott az új kedvessel. Zoli mindenesetre állítja, jól érzi így magát a bőrében. „Nem öltem meg senkit, nem raboltam ki senkit, csak szerelmes lettem" – fogalmazott.

Szíj Melinda megtalálta az igazithttp://www.life.hu/intim/20140422-szij-melinda-egykori-megasztaros-szerelmes-es-keszen-all-az-eskuvore.htmlA Megasztár egykori döntőse hosszú magánéleti válság után újra boldog.IntimOrigoMég mindig szerelmesek vagyunk Mr Metróbahttp://www.life.hu/intim/20140422-a-szexi-brazil-biztonsagi-orbe-guilherme-leaoba-meg-mindig-szerelmesek-vagyunk.htmlA kimondhatatlan nevű Guilherme Leao Brazíliában őrzi a rendet a föld alatt. Bizonyára vannak néhányan, akik csak miatta metróznak...IntimOrigoPéter Szabó Szilvia nem bánja a múltathttp://www.life.hu/intim/20140422-peter-szabo-szilvia-a-nox-egyuttes-egykori-enekesnoje-majka-nanee-cimu-musoraban-vallotta-be-nem.htmlA NOX együttes egykori énekesnője, Majka NaNee! című műsorában vallotta be, hogy nem bánta meg kapcsolatát nős menedzserével.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.