valóvilág Zsófi látogatás Aurelio család húg RTL Klub édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófikáéknál járt családlátogatásonAurelio, ahol a macsó egyből rámozdult vendéglátója húgára.

A ValóVilág 6 énekpárosa a héten szerzett győzelemnek köszönhetően rövid időre hazamehetett Zsófika családjához. A látogatás jól sikerült, pedig Aureliónak voltak félelmei – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Aurelio félt, és ezt eleinte nem is tudta tagadni. Láttam rajta, hogy mennyire kellemetlenül érzi magát, feszengett. De húsvét volt, úgyhogy előkerült a jó kis házi pálinka, 52 fokos, amiből Aurelióval legurítottunk pár pohárral, és azonnal megeredt a nyelve" – mondta József, Zsófi édesapja, aki pozitívan csalódott a félig svájci fiúban.

„Elmondta, hogy mennyire tartott tőlem, amit nem csodálok. Melyik apa nézi jó szemmel, ha bántják a lányát? Szerencsére hamar túljutottunk ezen. Amikor Aurelio levetkőzte a nagyképű énjét, számomra is kiderült, hogy egy szerethető, kedves fiú valójában, aki teljesen más, mint ahogy a televízióban mutatja magát. Ráadásul a közös iszogatás szerintem Zsófi szívét is megenyhítette, úgy éreztem, hogy a villabeli nézeteltérések azonnal el lettek felejtve" – tette hozzá az édesapa.

Aurelio pedig egy-két pálinka után már annyira jól érezte magát, hogy Zsófika húgát is megkörnyékezte.

„Nem akartam elhinni, hogy a szülei ilyen kedvesek voltak hozzám. Azt hittem, egy mesében vagyok, Zsófi anyukája a kedvenc sütimmel várt, iszonyatosan jólesett. Az apja pedig a legnagyobb forma az én édesapám után, szívem szerint órákat beszélgettem volna vele. Na és Zsófika húga, ő aztán igazán szexi, és az ujjai gyönyörűek" – ámuldozott Aurelio.

Te ki mered mondani? Ezek a tirpák pasikat ekéző legjobb csajhimnuszokhttp://www.life.hu/intim/20140416-der-heni-eg-veled-olah-ibolya-baby-honeybeast-a-legnagyobb-hos-csajhimnuszok.htmlSzakítós számok mindig is voltak, de korábban ezekben általában a nők sírtak a férfiak után, vagy a pasik üdvözölték, hogy immáron újra egyedül vannak. A Pocsolyába léptem, sáros lett az új cipőm és az Élj vele boldogan slágerek óta azonban sok minden megváltozott. Ma már a csajok is ki merik mondani, amit gondolnak, és meg is teszik. Dér Heni legújabb száma kapcsán összegyűjtöttük a kedvenceinket.Intim--Kezdődik Szőke Zoltán válóperehttp://www.life.hu/intim/20140422-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-szinesze-elinditja-valasat.htmlA Barátok közt színésze tavaly vállalta fel ország-világ előtt, hogy nős ember létére szerelmes lett egy másik nőbe. IntimOrigoVarga Viktor vette el a Cinthya szüzességéthttp://www.life.hu/intim/20140423-varga-viktor-vette-el-a-cinthya-dictator-szuzesseget.htmlMeglepő vallomást tett a minap Varga Viktor kedvese, Cinthya Dictator.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.