15 évvel idősebb nőt fogott magának az egykori villalakó

valóvilág verés összeköltözés szerelem Cristofel villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Nőverő" Cristofel új barátnője egy énekesnő, aki azt mondja, nincs előítélete. Már össze is költöztek. No komment...

A minap még arról számoltunk be, hogy VV Cristofel és Vivien kapcsolata botrányosan ért véget. A lányt korábban kórházba kellett vinni, úgy megverte őt az egykori villalakó, majd Vivien ismerősei hagyták helyben a srácot. Most pedig itt az újabb hír: Cristofel a 15 évvel idősebb Kovács Gigi énekesnő oldalán talált rá újra a szerelemre – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/VV Cristofel

A nő elmondása szerint pár hete lett szoros közöttük a kapcsolat, de már korábban is ismerte Cristofelt különböző rendezvényekről. „Valóban egy párt alkotunk, és már ide is költözött hozzám" – kommentálta a hírt a lapnak az új kiszemelt, aki bevallotta, 18 évesnek érzi magát, és egyáltalán nem faggatta Cristofelt előző kapcsolatának megromlásáról. Hozzátette: „Nem igaz, hogy negyvenéves vagyok, és az sem, hogy két gyermekem lenne. Valóban van egy nyolcéves kislányom, és az is igaz, hogy Cristofel tizenöt évvel fiatalabb nálam, de soha az életemben nem rendelkeztem előítéletekkel" – fakadt ki az énekesnő, akinek az édesapja az utcai harcosok közismert ringszpíkere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.