Selena Gomez párkapcsolat Miranda Kerr Justin Bieber koncert Orlando Bloom szerelem Los Angeles randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt érkeztek, majd együtt távoztak egy Los Angeles-i koncertről. Ennyi elég is ahhoz, hogy a külföldi bulvárlapok máris a két sztár románcáról írjanak.

Amióta Orlando Bloom és Miranda Kerr elvált, az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, ki kerül majd a gyönyörű modell helyére. Nos, ha igazak a pletykák, akkor a jelek szerint nem más, mint Selena Gomez hódította meg A gyűrűk ura sztárjának szívét.

Forrás: AFP

A TMZ jelentései szerint az újdonsült gerlepár együtt hagyta el egy szombati koncert helyszínét, a New York Post pedig azt is rebesgeti, hogy nemcsak együtt távoztak, de együtt is érkeztek a helyszínre. De mit szól vajon ehhez Selena se veled-se nélküled párja, Justin Bieber? Nem ez lenne az első alkalom, hogy a 37 éves színész és a 21 éves énekesnő együtt mutatkozik: Selena legutóbb Instagram oldalán osztotta meg a képet, amelyen Seth Rogennel kiegészítve pózoltak a kamerának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.