A hét szexpóza: A nyújtózó kutya (18+)

Forrás: Thinkstock -
szeretkezés szex kutyapóz A hét szexpóza élvezet orgazmus kapcsolat szexpóz gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi cikkeinkben több irányból is megközelítettük már a kutyapózt. Volt itt már standard kutyus és ötletes oldalkutya is, de legközelebb a nyújtózó kutyához annak térdelős verziója áll. Érdemes tehát ebből kiindulni, és innen továbbfejleszteni ezt az izgalmas pozitúrát.

Sokan nem szeretik ezt a pozitúrát, nem véletlenül kerülhetett bele az 5 szexpóz, amit a legjobban utálunk című összeállításba. Aki azonban bírja a gyönyört hátulról is, itt az ideje, hogy továbbfejlessze kedvenc kutyusát. A nyújtózó kutyát leginkább összeszokott pároknak ajánljuk, olyanoknak, akik ismerik a saját és a másik testének minden porcikáját, tudják, hogy ebben a pózban mindketten örömüket lelik, és nyitottak az újdonságokra anélkül, hogy az bármelyiküknek kellemetlenséget, fájdalmat okozna.

Ha már a jól bejáratott kutyában vagytok, anélkül, hogy kiengednéd magadból a párodat, feküdj le a hasadra. Szorítsd őt, és mozogj úgy, hogy benned maradjon! Ehhez nagyon szorosan kell lapulnotok és feszülnötök egymáshoz, de hidd el, megéri! Ha így, ebben a formában a barátod pénisze nem tud a helyén maradni, tegyél a medencéd alá egy párnát, hogy kicsit több helyet hagyhass neki.

Forrás: Thinkstock

Ha már a hasadon fekszel, a szerelmed pedig hátulról benned van, és erőteljesen döfköd, itt az ideje, hogy cifrázd egy kicsit a dolgot. Ha még szűkebb élvezetre vágysz, zárd össze a lábad a párod alatt ikszben. Így nagyon szűk leszel, ami mindkettőtöknek hatalmas gyönyörforrás. Ha nem szűkíteni szeretnél, hanem inkább mélyebb behatolásra vágysz, terpessz, és engedd a pasid mindkét labát a tieid közé. Ha még így sem kényelmetlen számodra, be is hajlíthatod a térdedet, megfeszítve ezzel a combod és a vaginád összes izmát.

Ebben a pozitúrában a kezeiteket sem kell hanyagolni. Te előrenyúlhatsz, és megkapaszkodhatsz az ágy szélében, sőt meg is kérheted a párodat, hogy kötözzön ki. Jobban szereted, ha szabadon vannak a kezeid? Akkor fordítsd el a felsőtested, és nyúlj hátra! Érintsd meg a párodat, az arcát, és hagyd, hogy kitekert helyzetedben is megcsókoljon, vagy kérd, hogy a nyakadat, illetve a füledet kényeztesse. Az ő kezei is lehetnek magatok előtt, az ágytámlán, de össze is kulcsolhatjátok őket. Kipróbálhatjátok úgy is, hogy a pasid mindkét tenyere a tested alatt, a melleden van, és a mellbimbódat izgatja. Így mondjuk nem tud oldalt megtámaszkodni, és az egész súlyával rád fog nehezedni. Ha ez problémát okoz, akkor maradjatok annál a verziónál, hogy ő oldalt támasztja meg magát. Így jobban tudja irányítani a behatolás szögét, mélységét és intenzitását is, neked pedig nincs más dolgod, mint hogy kényelmesen elnyújtózz alatta, és várd, hogy kirobbanjon belőled az orgazmus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.