színésznő Jóban Rosszban szerelem megcsalás Cseke Katinka Olasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Drágám, ne a szemednek higgy, hanem nekem!" Nos, ez a mondat igaz lehet Olasz és Cseke Katinka kapcsolatára is, amelyet az Édes élet jelenetei alapján mondjuk nem irigyeltünk meg. Mi mindenesetre nem örülnénk, ha a párunkat egy másik nő karjaiban kapnák lencsevégre, a Jóban Rosszban színésznője azonban nem szívta mellre a dolgot. Legalábbis ezt állítja. 

A kompromittáló fotókkal a Blikk szembesítette a párt, amelyeken Olasz egy szlovákiai lányt csókolt Dunaszerdahelyen. A felvételeket a napilap olvasó-riportere készítette egyébként, aki arról beszélt, hogy a párocskán látszott, hogy egymásba vannak gabalyodva és az is valószínű, hogy nem két perce ismerik egymást.

Váradi Olasz első reakciója is beszédes: Ez nagyon meleg. Nem engedélyezem, hogy megjelenjenek ezek a képek, mert nem szeretném, hogy konfliktus legyen emiatt köztem és Katinka között. Nagyon jól megvagyunk, ne csesszetek már ki velem" – kérte az újságírót, később pedig azt nyilatkozta, a lány nem több, csupán egy rajongója.

A napilap szerint Katinka csak akkor hitte el, hogy a képek léteznek, amikor megmutatták neki a felvételeket.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Eddig soha nem volt probléma köztünk egy másik nő miatt. Elképzelhetőnek tartom, hogy a fotón látható lány gyengéd érzelmeket táplál Olasz felé, és mivel tudja, hogy kapcsolatban van, így akart készíttetni valakivel egy szerintük kompromittáló fotót. Ez a kép nem bizonyíték arra, hogy félrelépett. Tudom, hogy a rajongók mire képesek, és azt is, hogy sok lány mennyire oda van Olaszért. Ez a lány családi barátja Olasznak. Ő és a szülei kibérelték ezt a helyiséget, hogy felköszöntsék a huszonötödik születésnapján. A hölgy még tortát is sütött neki. Valószínűleg Olaszt akarták megviccelni vagy megszívatni, de az is lehet, hogy egy kicsinyes bosszúról van szó, mert a hölgy egyértelműen a kamerába néz" - elemezte a látottakat a színésznő és hozzátette, nyilván nem esett jól neki a fotók nézegetése.

Katinka magyarázata talán meg is állná a helyét, ha nem többszöri találkozásról lenne szó Olasz és a felvidéki lány között. Merthogy a fotók a viselt ruhák szerint két különböző időpontban készültek...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.