Meglepetés-esküvőt szervezett párjának a magyar Dj

Forrás: Facebook/Lofti Begi -
esküvő terhesség Thaiföld meglepetés Compact Disco Lofti Begi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lofti Begi végig titokban tartotta a thaiföldi szertartást szerelme elől.

A Compact Disco alapítója öt év után vette el kedvesét Thaiföldön még januárban. Az érdekesség az, hogy Réka, akinek akkor már a pocakjában volt gyermekük, csak az utolsó pillanatban tudta meg, hogy esküvő lesz. Lofti Begi a Pimasz úr ottalszik című műsorban elmesélte, hosszasan szervezkedett barátai segítségével, párja semmit sem sejtett, és persze nagyon örült a meglepetésnek. Közben megérkezett a trónörökös is, aki irtó cuki. Gratulálunk a szép kis családnak!

Forrás: Facebook/Lofti Begi

53 éves a világ legszexibb pasijahttp://www.life.hu/intim/20140506-george-clooney-amerikai-szinesz-rendezo-53-eves.htmlA világhírű amerikai színész és rendező május 6-án ünnepli 53. születésnapját. Ki más lehetne a keddi Napi Hímünk?! Intim--Titokban összeházasodott Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/intim/20140506-kim-kardashian-es-kanye-west-osszehazasodott-titokban.htmlA hírek szerint megtörtént a celebvilág egyik legfontosabb esküvője: végre hivatalosan is férj és feleség Kim Kardashian és Kanye West.Intim--Megkérte Orbán Adrienn kezét focista barátjahttp://www.life.hu/intim/20140506-orban-adrienn-kezilabdast-eljegyezte-parja-dudas-adam-focista.htmlOrbán Adrienn a Papp László Budapest Sportarénában vasárnap lejátszott BL-finálé után csókkal köszöntötte szerelmét, majd ugyanitt bejelentették az eljegyzés tényét is – írja a Blikk.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.