Jóban Rosszban TV2 megcsalás Cseke Katinka Olasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Cseke Katinka nem vesz tudomást arról, hogy párja, Olasz valószínűleg csúnyán becsapja.

A Blikk megtalálta Erikát, akiről Olasz azt állította, hogy csupán egy rajongója. A nő szerint erről szó sincs, kijelentette, korábban együtt járt a férfival és a legutóbbi találkozásukkor - Olasz születésnapján - fellángoltak közöttük az érzelmek.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Minden vagyok, csak a rajongója nem. Katinka még csak nem is ismerte Olaszt, amikor én már vele voltam. Ha annyira családi barátok vagyunk, amit állít, akkor miért nem hozta el Katinkát a születésnapján? És miért nem hozta el hozzám soha!? Miért ítélkezik felettem úgy, hogy nem is ismer? Egy rajongót nem kell titkolni" – jelentette ki Erika, és hozzátette, két éve egy budapesti szórakozóhelyen ismerte meg Váradi Olaszt. Ám a távolságot nem bírta ki a kapcsolatuk.

"Szerelmes volt belém. Minden héten itt volt, hét hónapig jártunk. Vállaltuk a kapcsolatunkat. Ismeri a családomat, és engem is bemutatott a szüleinek. Igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt a miénk. Nem tudtuk áthidalni a távolságot, ezért tavaly nyáron szakítottunk. Úgy tudom, ezután jött össze Katinkával" - mesélte a nő, aki azt állítja, most tavasszal barátként vették fel a kapcsolatot, de mégis összemelegedtek.

"A fellángolás után abban maradtunk, hogy majd beszélünk, de én nem szeretnék kapcsolatot vele. Én egy egyszerű ember vagyok, nem szeretnék címlapokon szerepelni. Ráadásul eszem ágában sincs szétszakítani a szerelmüket. Nem érzem Katinkát ellenfélnek, de már nem szeretném visszakapni Olaszt" – zárta le a beszélgetést Erika.

A napilap állítása szerint Cseke Katinka sírva reagált Erika szavaira: "Az inges csókos kép egy évvel ezelőtti fotó. Azt mondta Olasz, hogy nem lángolt fel köztük semmi. És abban sincs semmi, hogy tegnap még a rajongója volt. Egyébként is mi van akkor, ha a volt barátnőjével találkozott!? Mi közöm ahhoz, hogy ölelgették egy buliban? Tudom, hogy nem történt köztük semmi" .

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.