motiváció izom Joe Manganiello Hollywood vérfarkas edzés napi hím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joe Manganiello színész brutális edzésmódszereiről mesélt.

Próbáltunk rajta hibát találni, de nem tudunk: Joe Manganiello teste egyszerűen tökéletes, így gondolják ezt Hollywoodban is. Szerdai Napi Hímünk kőkeményen megdolgozik kinézetéért. Korábban azt is elárulta, mi motiválja edzés közben „Vérfarkast játszom. Azt akarom, hogy amikor lekerül a felsőm, úgy nézzek ki, mint egy állat." Szeretnénk megszelídíteni ezt a pasit! Grr!

Forrás: Life.hu

Megszólalt Bill Clinton egykori szeretőjehttp://www.life.hu/intim/20140507-monica-lewinsky-bill-clinton-egykori-szeretoje-ujra-megszolalt-tobb-ev-hallgatas-utan.htmlMonica Lewinsky több év hallgatás után újra beszélt a Bill Clinton egykori amerikai elnökkel folytatott viszonyáról.Intim--Újra megkérték Beyoncé kezéthttp://www.life.hu/intim/20140507-beyonce-elhagyta-gyurujet-jay-z-huzta-ujra-az-ujjara-a-met-galan.htmlÚgy történt, akár a mesékben: az énekesnő elhagyott gyűrűjét férje találta meg és húzta rá újra az ujjára.Intim--Meglepetés-esküvőt szervezett párjának a magyar Djhttp://www.life.hu/intim/20140506-meglepetes-eskuvot-szervezett-parjanak-thaifoldon-lofti-begi-dj-a-compact-disco-zenesze.htmlLofti Begi végig titokban tartotta a thaiföldi szertartást szerelme elől.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.