Hatalmas fallosszal a lába között lépett fel Miley Cyrus

Forrás: AFP -
pénisz Miley Cyrus koncert London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas pénisszel a lábai között lépett fel egy londoni koncerten Miley Cyrus.

A botrányhős énekesnő valószínűleg már nem tud mivel előrukkolni és sokkolni a népet. Ezúttal azért ismét sikerült neki. Kíváncsian várjuk a következő húzását.... A méretes fallosz és Miley szimbiózisát ITT nézheted meg.

Forrás: AFP

Drogtúladagolás miatt került kórházba Miley Cyrus?http://www.life.hu/drlife/20140507-miley-cyrus-tagadja-hogy-drogtuladagolas-miatt-kerult-korhazba.htmlTerjednek a pletykák a vadóc énekesnő kórházba kerülése óta. Miley végre reagált.Dr. Life--Leköpte rajongóit Miley Cyrushttp://www.life.hu/news/20140325-miley-cyrus-amerikai-enekesno-vizzel-kopte-le-rajonoit-tampai-koncertje-kozben.htmlAz énekesnő tampai koncertje közben gusztustalankodott egy kicsit: vizet köpött az első sorban állókra.News--Katy Perryvel csókolózott Miley Cyrushttp://www.life.hu/news/20140224-miley-cyrus-amerikai-enekesno-szajon-csokolta-katy-perry-amerikai-enekesnot-los-angeles-i-koncertjen.htmlAnnyira megörült Los Angeles-i koncertjén kolléganőjének a tinisztár, hogy szájon csókolta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.