Mindennapi hazugságok: Íme az 5 legnépszerűbb univerzális kamu

Forrás: Thinkstock -
kamu diéta félreértés hazug hazugság szakítás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi cikkeinben megvizsgáltuk már, hogy egyáltalán miért is hazudunk, valamint azt is, hogy milyen testi tüneket produkálunk egy nagyobb füllentés alkalmával. Volt olyan írásunk is, melyben bebizonyosodott, hogy minden harmadik kiejtett mondatunk hamis. A Life.hu most összegyűjtötte a legnépeszerűbb kamu dumákat, melyeket előszeretettel használunk nap mint nap.

Valójában zavarsz, de mostmár felvettelek, szóval mondjad. Valójában zavarsz, de érdekelsz, ezért örülök, hogy felhívtál. Valójában zavarsz, de kíváncsi vagyok, mit akarsz mondani, mert az számomra fontos lehet. Valójában zavarsz, de mivel később sem lesz jobb, könnyebb most túlesni rajtad. Valójában zavarsz, de mivel te hívtál, felvettem, mert nem akarlak visszahívni...

Forrás: Thinkstock

Általános tapasztalat, hogy amikor ez a mondat elhagyja a szádat, akkor már részeg vagy. Nem is kicsit. Leggyakrabban akkor mondod ezt, amikor valami orbitális baromságot készülsz elkövetni, a barátaid pedig próbálnak megállítani. Híres utolsó mondat ez például azelőtt, hogy írnál az exednek egy olyan üzenetet, amiről a küldés utáni másodpercben rájössz, hiba volt.

Nem, ő nem csak egy barát, és ti ketten soha nem lehettek barátok. Ha ezt a mondatot hallod, akár a saját szádból, akár máséból, menekülj, fuss, és ne nézz vissza! Ha ezek közül bármelyik felmerül közted és egy pasi közt, az vagy azt jelenti, hogy akarnád őt, de nem kellesz neki, vagy veszkődik érted a srác, de neked túl kevés. A megoldás; felejtsd el a barátzónát!

Nem, mindenki tudja, hogy nem fogod elkezdeni. Sem holnap, sem pedig máskor. Ugyanilyen a holnaptól elkezdek futni fáma is. A leggyengébbeknek még hűtőmágnesük is van az alábbi felirattal: A fogyókúra ideális kezdési ideje: HOLNAP. A mazochisták pedig még méregdrága fitneszbérleteket is vesznek, ami persze alkalom- és időkorlátos, majd amikor nem járnak le a terembe, lelkiismeret-furdalással küzdve dőlnek le a kanapéra és szopogatják tovább a csokikockát.

Forrás: Thinkstock

Olvastad a levelemet, láttam, mert kiírta a Facebook. Tudom, hogy olvastad, és azt is, hogy utána visszaállítottad olvasatlanra. Ma már nem kell közel lenned a nethez, a net van közel hozzád. A zsebedben lapul az okostelefonodban, a levelgőben száll wifi formájában, és tudom, hogy akkor is látod, mit írtam neked, ha csak lehúzod a redönyt a képernyődön, meg sem nyitva az adott applikációt. Jó trükk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.