színésznő Gyebnár Csekka családalapítás tini szerelem Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Gizije és párja, István odáig vannak egymásért és nem szégyellik kimutatni az érzéseiket.

Csekkának, a sorozat bolondos Gizijének más vágya sincs, mint az, hogy párját boldoggá tegye. A színésznő a Story magazinban vallotta be, hogy már a családalapításon is elgondolkodtak.

Forrás: RTLKLUB

„Ez a szerelem mindent visz! Sorsszerű, és csak erősebb lehet! Olyan szerelmes vagyok, mint egy tini, a jövőt pedig nem tudom Isti nélkül elképzelni" – vallotta be Csekka, aki örömmel látja, hogy párját imádják a gyerekek, ezért a családalapítástól sem zárkózik el. "Sokat beszélgetünk róla, és a természet majd eldönti ezt a kérdést" – mosolygott a színésznő.

Így tedd élvezetessé a kalandot: melyik pózt hol vessük be?http://www.life.hu/intim/20140514-izgalmas-helyszineken-igy-lesz-kellemes-a-szex.htmlBár gyakran emlegetjük az ágyat, amikor a szexre utalunk, azért merőben más, izgalmasabb helyszínen is kipróbálhatunk ezt-azt, ha az alkalom és szenvedély úgy kívánja. Egy kollégával a közös lift hozhat össze, egy kissé becsípett jó baráttal pedig a buli kellős közepén kaphat el a vágy.Intim--Még gyermeke születése előtt elveszi párját Caramelhttp://www.life.hu/intim/20140514-caramel-a-megasztar-egykori-enekese-ugy-dontott-gyermekuk-erkezese-elott-felesegul-veszi-kedveset.htmlAz énekes még kislánya érkezése előtt szeretné feleségül venni kedvesét, Szilvit.Intim--A gyűrű, amely bizonyítja, hogy George Clooney tényleg nősülhttp://www.life.hu/intim/20140512-george-clooney-menyasszonya-amal-alamuddin-eljegyzesi-gyuruje.htmlTöbb száz millió forintnak megfelelő összegre becsülik annak a gyűrűnek az értékét, amelyet a színész ráhúzott jogász kedvese ujjára. Íme.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.