önkielégítés rekord A Magyar Maszturbáció Napja erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar erotikus portálok az idén is alaposan felkészültek a maszturbáció világnapjára, azaz május 31-re. Mára.

A masztivilagnap.com weboldalon hetek óta mindenkit arra buzdítanak, aki túl van a maszturbáláson, nyomja meg a gombot, ezzel is csatlakozva a rekord felállításához. 2012-ben több mint harmincezer magyar ünnepelte a maszturbálás világnapját, 2013-ban már ez a szám 40 000-re nőtt. Idén először nemcsak május utolsó hetében, hanem egész májusban elérhető a weboldal, természetesen élvezésenként kell nyomkodni a gombokat. Ahogy eddig is, idén is külön gombot kaptak a fiúk és a lányok.

Forrás: Thinkstock

A Magyar Maszturbáció Napja ma, május 31-én van, a szervezők célja a maszturbálásra buzdítással az, hogy eloszlassák az emberekben az önkielégítéssel járó szégyenérzetet és szorongást.

A maszturbálást a világban 1995 óta ünneplik májusban, igaz, a nálunk kevésbé prűd nemzeteknél közös maszturbálással emlékeznek e jeles ünnepről, nem az interneten nyomogatnak gombokat. A Masturbate-a-thon versenyen például rengetegen maszturbálnak órákon keresztül, csakhogy rekordot dönthessenek. 2010-ben a japán Masanobu Sato 9 óra 58 percet maszturbált végig, a női rekorder 5 órányi maszturbálással írta be magát a történelembe 2009-ben, Dániában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.