Nicole Richie sógorával jött össze Cameron Diaz

Forrás: AFP/Monica Schipper -
párkapcsolat Benji Madden Nicole Richie Justin Timberlake találkozás szerelem randi Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Benji Maddennel, a Good Charlotte énekesével randizik a szőke színésznő.

Cameron Diaznak új pasija van, méghozzá Benji Madden személyében, aki a Good Charlotte nevű rockzenekarból lehet ismerős. A 41 éves szőkeséget állítólag még a színésznő exe, Justin Timberlake mutatta be a nála 6 évvel fiatalabb énekesnek, de igazán közel Benji sógornője, Nicole Richie által kerültek közelebb.

Forrás: AFP/Monica Schipper
Intenzív tekintet, natúr hatás - ilyen a fesztiválsmink!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140518-hogyan-legyek-jo-no-intenziv-tekintet-natur-hatas-ilyen-a-fesztivalsmink.htmlNyakunkon a fesztiválszezon, erre készülök a mai videóban. Egy jópofa sminket mutatok nektek, ami biztos sikert arat majd bármelyik koncerten.Hogyan legyek jó nőOrigoMégis mit keresett Paris Hilton a cannes-i vörös szőnyegen?http://www.life.hu/bulvar/20140519-paris-hilton-a-2014-es-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen.htmlA címben szereplő mondat az első kérdésünk. A második az, hogy vajon ki hívta meg? A harmadik: miért pont a The Rover című film premierjén tette tiszteletét? Azért láthatóan elég jól érezte magát.TV + Bulvár--Gigantikus dekoltázzsal állt modellt Lindahttp://www.life.hu/trend/20140518-zimany-linda-dekoltazst-es-hosszu-combokat-villantott.htmlA minap Jude Law-val hírbe hozott Zimány Linda ezúttal bombatestével hívta fel magára a figyelmet. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.