Mégis Versailles-ban esküszik Kim Kardashian és Kanye West

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
esküvő Kim Kardashian Kanye West Versailles kastély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összejött a lehetetlen: a versailles-i kastélyban állhat oltár elé a sztárpár.

Csak kapkodjuk a fejünket, annyiféle pletyka kering Kim Kardashian és Kanye West esküvője körül. Míg egyesek szerint már rég túl vannak rajta, mi több, már a nászútjukra készülnek, addig mások úgy vélekednek, még javában zajlik a szervezés. Mi valahogy nehezen tudjuk elképzelni, hogy egy olyan sztárpár esetében, mint Kim Kardashian és Kanye West, titokban tartanák az egybekelésüket. Nem is fogják.

A Vogue-ban már egyszer kipróbálhatták magukat, mint menyasszony és vőlegény Forrás: Instagram/Kim Kardashian

A People magazin szerint ugyanis most ott tart a dolog, hogy az esküvőre meghívott vendégek versailles-i kastélyban tett meglepetésútját szervezik. Bizony, pont ott, ahonnan pár hónapja még elutasították őket. Így ha minden igaz, jövő héten végre megtörténik az év egyik legjobban várt esküvője, amelyen a hírek szerint csak a szűk családi és baráti kör fog részt venni. Kíváncsian várjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.