Először beszél a nyilvánosságnak új szerelméről Nacsa Olivér

Forrás: RTL Klub -
Pataki Szilvia válás reflektor Nacsa Olivér szerelem Barátok közt humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A humorista még csak egy hónapja van együtt a Barátok közt Pataki Szilvijével, mint két kamasz, olyan szerelmesek. Először vallottak érzéseikről a kamerák előtt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Nacsa Olivér szívét a Barátok közt sorozatból ismert Pataki Szilvia rabolta el. Egy hónapja mondták ki, hogy ők egy párt alkotnak. Most a Reflektorban meséltek kapcsolatukról.

Forrás: RTL Klub

„Ez tényleg az a szerelem, amikor az embernek elmegy az esze" – áradozott Olivér. „Ennyit még nem nevettem senkivel, minden napunk egy csoda, úgy ébredni fel, mintha a mennyországban lennék, ilyet még nem tapasztaltam" – lelkendezett Szilvi, aki azt mondja, nem zavarja a közöttük lévő, 10 évnyi korkülönbség, sőt, Olivér mellett igazán nőnek érzi magát.

A színésznő egyébként alig egy éve még menyasszony volt és sokáig a humorista is kétségbeesetten próbálta megmenteni házasságát, de nem sikerült, válás lett a vége. A teljes riportot itt megnézhetitek:

Megérkezett Cannes-ba a világ legszexibb pasija, Ryan Goslinghttp://www.life.hu/intim/20140520-ryan-gosling-szinesz-megerkezett-cannes-ba-a-67-cannes-i-nemzetkozi-filmfesztivalra.htmlAz amerikai színész-rendező is megjelent a francia filmfesztiválon. Természetes, laza és szexi volt – mi imádtuk! Na ná, hogy ő a keddi Napi Hím! IntimMégis Versailles-ban esküszik Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/intim/20140520-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvoje-megis-a-versailles-i-kastelyban-lesz.htmlÖsszejött a lehetetlen: a versailles-i kastélyban állhat oltár elé a sztárpár.IntimOrigoBradley Cooper nélkül mulatott Suki Waterhousehttp://www.life.hu/intim/20140520-suki-waterhouse-bradley-cooper-nelkul-lepett-a-2014-es-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegere.htmlPasija nélkül lépett Cannes vörös szőnyegére Suki Waterhouse. Ettől függetlenül úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben köztük. Sőt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.