Nyári Dia és Tóth Marci szelfilázban

Forrás: Facebook/Nyári Dia -
X-Faktor Nyári Diána szelfi szerelem Barátok közt Tóth Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, a Barátok közt Hannája, Nyári Dia és az X-Faktor egykori versenyzője, Tóth Marcell egy ideje párt alkotnak.

Boldogságukat Dia szinte nap mint nap dokumentálja, és az erről készült fotókat a Facebookján közzé is teszi. A Barátok közt sztárja és Tóth Marci, az X-Faktor énekese egyébként a tehetségkutató műsor egyik buliján melegedett össze, ám a lány akkor még azt állította, csak barátok. Hát, már nem.

Sérüléses szelfi, Dia még a kórházba is elkísérte párját.

Forrás: Nyáry Dia/Facebook

Itt pedig tényleg nagyon édesek:

Bobos selfie Forrás: Facebook/Nyári Dia
Újra együtt van a párjával Tornóczky Anitahttp://www.life.hu/intim/20140523-tornoczky-anita-medgyessy-peter-nevelt-lanya-kibekult-parjaval.htmlKibékült Tornóczky Anita és üzletember férje, Szini Béla. A pár csaknem egy év után döntött úgy, hogy ad még egy esélyt a házasságuknak. Intim--Gyerekként megerőszakolták Pamela Andersonthttp://www.life.hu/intim/20140518-pamela-anderson-arrol-beszelt-hogy-szexualis-buncselekmeny-aldozata-lett.htmlSaját alapítványnak - a Pamela Anderson Foundationnek a rendezvényén beszélt arról Pam, hogy szexuális bűncselekmény áldozata lett gyerekként. És nem is egyszer.IntimOrigoCseke Katinka párja mindent tagadhttp://www.life.hu/intim/20140508-a-tv2-joban-rosszbanjanak-szereploje-cseke-katinka-parja-olasz-tagadja-hogy-viszonya-lenne-erikaval.htmlMint ahogyan a Life.hu megírta, Cseke Katinka párjáról, Olaszról és egykori (?) szerelméről kompromittáló fotók készültek. Az elmúlt napokban mindhárom szereplő megszólalt: Cseke Katinka - bár nem hiszi, hogy a férfi hűtlen lenne hozzá - sírva kommentált, Olasz tagadja a viszonyt, az állítólagos szerető pedig megint mást állít.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.