New Yorkban romantikáznak Iszak Esztiék

Forrás: facebook/Iszak Eszter -
csók Viva Comet B the First Iszak Eszter romantika Central Park New York Manhattan Dobrády Ákos vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viva Comet-gála 2014 műsorvezetője, a B the First tehetségkutató zsűritagja és vőlegénye, Dobrády Ákos a világ egyik legszebb parkjában váltottak forró csókokat.

Iszak Eszti a közösségi oldalán posztolta a romantikus képet, amely a Central Parkban, Manhattan szívében készült. „Megérkeztünk New York-ba! Végre láthatom azokat a helyeket, amiket filmekből már jól ismerek! Alig bírok magammal, nagyon boldog vagyok!" – írta nemrég Eszti a közösségi oldalán.

Forrás: facebook/Iszak Eszter

Keressük a legtehetségesebb sulizenekart. A döntő helyszíne a Pesti Magyar Színház, ahonnan élőben közvetítjük az eseményeket az szjger.hu-n és itt, a Life.hu-nis. Időpont: 2014. június 3 18:00-22:00. Aki a legjobbnak bizonyul, felléphet hazánk legnagyobb könnyűzenei díjátadóján a VIVA Cometen.
Kim Kardashian első házasságára emlékezünkhttp://www.life.hu/intim/20140526-kim-kardashian-elso-hazassagara-emlekezunk-kris-humphries-kosarlabdazoval.htmlA celeblány és rapper kedvese végre egybekeltek, a hírek szerint pedig e sorok írása közben már a jól megérdemelt mézesnapjaikat töltik valahol Írországban. Addig is, míg újra színre lépnek, mi elővettük a régi fotókat, így kívánva sok boldogságot a sztárpárnak – reméljük, jobban sikerül, mint Kim Kardashian első házassága.Intim--Így kell taktikáznod a hangszíneddel, hogy meghódítsd a pasit!http://www.life.hu/intim/20140513-igy-kell-taktikaznod-a-hangszineddel-hangsullyal-hanglejtessel-hogy-meghoditsd-a-pasit.htmlRengeteg kutatás foglalkozik a flörtölés és ismerkedés közbeni hangszínváltozással, a nők búgó hangjával és a féfiak magabiztosságot sugárzó, mély tónusaival. A Life.hu-n olvashattunk korábban egy levelet is, ahol egy olvasó osztotta meg velünk, hogy a hangja miatt vonzódik az egyik kollégájához. Most annak jártunk utána, miként használhatjuk fel okosan a hangukat ismerkedéskor.Intim--Te is belemész a szexbe akkor is, ha nincs kedved hozzá?http://www.life.hu/intim/20140511-azok-akik-belemennek-a-szexbe-ha-nincs-kedvuk-bizonytalanok-a-kpcsolatukban.htmlAzt szokás mondani, hogy minden jó párkapcsolat alapja az őszinteség, most azonban az Indiana Egyetem és a Purdue Egyetem kutatói egy újabb olyan kapcsolati platformot fedeztek fel, ahol a felek egyfolytában hazudnak egymásnak. Ez pedig a sexting, vagyis a szexuális tartalmú, meztelen, erotikus képek és videoüzenetek küldése, illetve fogadása. A felmérésről a Pacific Standard számolt be. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.