Hoppá! VV Kinga és VV Zsolt kéz a kézben

Forrás: facebook/VV Kinga hivatalos oldala -
valóvilág VV Zsolt bor VV Kinga VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Kinga közösségi oldalán osztotta meg azt a fotót, amelyen éppen kéz a kézben borozgatnak VV Zsolttal.

VV Kinga, a ValóVilág5 győztesével, VV Attilával sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élt. A szőke szépség most a 6. széria kispesti macsójával, VV Zsolttal bulizott együtt. A fiatalok láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában. „Kis család ez a VV" – írta a kép alá Kinga, miközben teli vigyorral hozzásimul a férfihoz. Vajon alakul valami kettejük között?

Forrás: facebook/VV Kinga hivatalos oldala

Eltörött a mécses Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140526-a-tv2-enek-iskolaja-cimu-musoraban-eltort-a-mecses-osszefoglalo.htmlGyereknap alkalmából ismét kívánságteljesítő hét volt Az ének iskolájában. Fridi osztályfőnök bácsi kitett magáért és a nebulók álmait váltotta valóra. A legvidámabb kislány mégis elsírta magát.TV + Bulvár--Jön a legújabb sztárműsor: Interjú Lengyel Zsolttalhttp://www.life.hu/bulvar/20140525-lengyel-zsolt-a-megasztar-es-mas-szuperprodukciok-rendezoje-beszelt-a.htmlJövő szerdán zárul a B The First döntője, ahol te is élőben találkozhatsz a nyolc legjobb sulizenekarral a Pesti Magyar Színházban. A program rendezője azt is elárulta, hogyan hoz létre valami nagyszerűt úgy, hogy korábban még sosem próbálta.TV + Bulvár--Fejsérülést szenvedett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140523-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szereploje-szabo-zsofi-karaktere-betty-megserult.htmlMegalázó és kellemetlen szituációba keveredett Szabó Zsófi, azaz a Jóban Rosszban sorozatban megformált karaktere, Betty. A lány a Balázst alakító Száraz Dénessel kerül heves vitába, ami odáig fajul, hogy Betty súlyos fejsérülést szenved.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.