Karcsúsító szexpózok, melyektől vékonyabbnak tűnsz

Forrás: Thinkstock -
szex misszionárius póz kapcsolat szexpóz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Induljunk ki abból, hogy ha valakivel eljutsz a szexig, akkor ő elfogad téged kívül-belül, ismeri és szereti a testedet, neked pedig nem kell szégyellned magad előtte. Egy tökéletes világban ez így is van, a valóság szintjén azonban az emberek és a testek is változnak, a testképek torzulnak, az önbizalmak csorbulnak. Így néha igenis apró trükkökhöz kell folyamodni.

Ne te légy felül!

A pasik néha szóvá teszik, hogy a nők csak fekszenek, mint egy darab fa, és a szex alatt csakis ők dolgoznak. Az persze eszükbe sem jut, hogy te most épp azért lapulsz a misszionáriusban, mert a hasad vagy a feneked nem pont olyan, mint amilyennek megálmodtad, és amivel magabiztosan lovagolnál rajta, mondjuk neki háttal...

Forrás: Thinkstock

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy a fordított lovas pozitúra a férfiak körében az egyik legerotikusabb póz, mivel rendkívül izgató vizuális élményt nyújt. Ha azonban kellemetlenül éreznéd magad benne, akkor nyugodtan mellőzd!

Próbáld hátulról!

Attól, hogy a fordított lovas póz nem ajánlott, nem kell elbúcsúznod a hátsó pozitúráktól. Ha például szereted a szexet állva, de kínosnak érzed, ha fel kell emelned a lábad, és tudod, hogy a pasi nem fog elbírni, javasold neki, hogy hatoljon beléd hátulról. Ekkor szabadon érintheti a melleidet, a nyakadat, de nem kerülnek előtérbe az előnytelenebb részek. Spártai szexpózok haladóknak, amik fájnak, de jók című cikkünkben említést tettünk már erről a pozícióról, és azt is elárultuk, hogyan tudod még inkább fokozni az élményt.

Szexelj vízben!

Szex a szabadban: arcpirító, pikáns helyszínek című írásunkban javasoltuk már a víziszexet. Azt persze tudjuk, hogy veszélyes lehet vízben szeretkezni, ettől függetlenül nem érdemes kihagyni az izgalmas, holdsütötte esti és éjszakai fürdőzéseket. A faltámasztó póz minden olyan vízben történő szeretkezéshez tökéletes lehet, ahol valaminek neki lehet támaszkodni. Ebben a pózban nem számít, hány kiló vagy, a párod simán meg tud majd tartani. Továbbá az sem érdekes, ha nem tökéletes a tested, a víz ugyanis kellően torzít.

Forrás: Thinkstock

Pattanj nyeregbe!

Ha mindentől függetlenül imádsz lovagolni, ebben a pózban éred el leggyorsabban és legkönnyebben az orgazmust, nem kell lemondanod róla csak azért, mert nem tudod, új pasid hogyan fog vélekedni a formáidról. Pattanj nyeregbe, majd amikor jól ülsz, húzd fel a fekvő pasit, és kulcsold a kezeidet a nyaka köré! Ha ő is felül, a hasad takarásba kerül, koncentrációja a melleidre, illetve az arcodra irányul. Hosszú csókokkal, a nyaka és a fülei kényeztetésével, valamint a gyors lovagló mozgásoddal könnyen elterelheted a figyelmét a combodról vagy arról a testrészről, mely még némi alakításra szorul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.