Álleszbi jókislányok porondon - Mit keresgél anyuka szeme fénye más bugyijában?

csók Deáki Tímea heteroszexuális meleg pár intim család egészség leszbikus erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi, Yvett és Bogi. Három, frissen érettségizett lány, akik vettek már részt olyan buliban, ahol a lányok álleszbi jeleneteket nyomtak az ott lévő fiúk előtt. A velük készült spontán interjú nyomán született az ötlet, hogy irányítsuk a figyelmet a fiatalok sajátos bulizási szokásaira, elsősorban azokra a szexuális akciókra, amelyeket később talán szívesen kitörölnének a múltjukból.

Természetesen lehet, hogy amit a lányoktól hallottunk, elszigetelt jelenség és csak arra a szűk közegre jellemző, amelyben ők éppen mozognak, de nem valószínű. Máshonnan is érkeznek hírek arról, hogy középiskolás lányok között menőnek számít az álleszbi helyzetek felvállalása. De mit is takar pontosan a kifejezés? Miért vállalja ezt a szerepet a lányok egy része? Mit szólnak hozzá a társak? Esetleg mit tehet a szülő, ha belefut egy olyan videóba, amin kicsikéje éppen rosszkislányt játszik egy csoport fiú lelkes biztatása közben? A Life.hu szakértője, Deáki Tímea párkapcsolati tréner, párkapcsolati tanácsadó segít megválaszolni a kérdéseket.

Forrás: Thinkstock

Menőnek számítanak és szexinek!

"A szilveszteri buliban figyeltem fel erre először, de azóta már többször is szembesültem a szituációval, amikor osztálytársnőim, vagy iskolatársaim (lányok) mély, nyelves csókot váltanak a szórakozóhely kellős közepén" - kezdett bele e helyzet ecsetelésébe Zsófi. "Sőt, olyan is megtörtént - nyilvános helyen, a terem közepén -, hogy a csók mellett egymás melleit simogatták, sőt az egyik lány minden gátlás nélkül benyúlt a másik bugyijába. Ott izgatták egymást, mindenki szeme láttára. A srácok egy részének persze tetszik a dolog, körbeállják, biztatják őket, fütyülnek, röhögnek, hujjogatnak. Olyat is láttam, hogy a jelenet hatására izgalomba jött srác (srácok!) a körben, a többiek között állva elégítette ki magát. Mondhatnám, hogy fel vagyok háborodva, de nem erről van szó, csak nem értem az egészet. Nem értem, miért csinálják. Szinte biztos vagyok benne, hogy egyik lány se leszbikus, nem hiszem, hogy élvezik a csókot, a másik tapogatását. A figyelmet nyilván igen, és a népszerűséget is. Hiszen azok a csajok, akik ezt bevállalják, menőnek számítanak, bevállalósnak, szexinek. A fiúk kedvencei, egy buliból se maradhatnak ki, iszonyúan népszerűek. Hétvégéről hétvégére ingyenpia, ingyenkaja jut nekik - semmiért nem fizetnek, és a fuvarozásukat is megoldják a srácok, míg mi a barátnőimmel szinte biztos, hogy tömegközlekedünk."

A legklasszabb egyetemeken tanulnak majd

"Mindez azonban nem irigység… - vette át a szót Bogi, aki szintén idén érettségizett és gyógyszerész szakra felvételizett -, a dolog ennél árnyaltabb. Tekintve, hogy a lányok, akikről szó van, egyébként is menőnek számítanak más módon is. Valójában jókislányok. Jól tanulnak - Yvett például orvosira készül, és van is rá esélye, hogy felvegyék -, és szerintem a szüleiknek gőzük sincs arról, hogy egy-egy buliban ennyire eleresztik magukat a gyerekeik. Szóval inkább ez az, amit egyelőre nem nagyon tudok hova tenni, ezt a kettőséget a csajokban. Tudom, hogy a pia is sokat számít, egy-egy ilyen szituban iszonyú mennyiségű pia van, de valahogy azt gondolom, nem tudok annyit inni, hogy én ezt bevállaljam.

Forrás: Thinkstock

Erotika-site-szereplők lesznek?

Akad még egy vetülete a dolognak, amibe az iskolatársaink, az álleszbi csajok nem nagyon gondolnak bele. Vagy azért, mert olyan piásak és feldobottak, hogy észre sem veszik, vagy azért, mert fel sem mérik ennek a veszélyét - pedig 'okos lányokról' van szó -, szóval készülnek felvételek is róluk. Többször láttam, hogy a srácok kameráznak a leszbi jelenetek közben... Nem tudom, mit szólnak majd később a kollégák, vagy akár most a szülők, ha egyszer csak nyilvánosságra kerülnek a menő egyetemen tanuló medikáról, vagy a frissen végzett doktornőről a pikáns - és akkor már valószínűleg vállalhatatlan - felvételek? Biztos nem legyintenek majd, hogy fiatalság, bolondság, nem?

Extra tombolási jog?

Deáki Tímea párkapcsolati tréner, párkapcsolati szakértő véleménye szerint nem szabad elfelejteni, hogy erre az életkorra jellemző a lázadás. A mértéke ugyan nem mindegy, de tény, hogy ez az a korszak, amikor a fiatalok extra tombolási joggal bírnak. A vázolt esetnél ugyanakkor szinte biztos, hogy az is közrejátszik a szélsőséges lázadás megélésben, hogy a lányok az élet más területein szigorú elvárásoknak felelnek meg. Sőt, olyan élethelyzet vár rájuk, amibe a lázadás már nem fog beleférni, így most élnek meg egy sor olyan dolgot, amit később már nem valószínű, hogy bevállalnak, mert nem fog beleférni a képbe. Most azonban a legvadabb szélsőséget sem érzik soknak.
Mindez nem jelenti azt, hogy az álleszbi aktusok bevállalása követendő példa lenne, akkor sem, ha trend, és valóban tendencia a fiatalok között. De hogy miért vállalja be az egyik és miért áll ellen a trendnek a másik, az fakadhat csupán abból is, hogy egyszerűen nem vagyunk egyformák.
Fontos szempont a leszbikus akciók trendivé válásában az is, hogy egyre nehezebb kitűnni a tömegből, márpedig ebben az életkorban ez teljesen természetes igény. A szex önmagában már nem elég erős vonal. Rossz példa lehet, de kevés, ha valaki megvillantja a bal mellét - ez már nem hangsúlyos inger. A leszbikus nagyjelenet tömegben még igen.
A szülők pedig valószínűleg kicsi eséllyel tudnak ebben az életkorban (és az adott élethelyzetben) hitelesen értékeket átadni, mert ilyenkor kevésbé vevők a gyerekek a szülők által képviselt, közvetített tapasztalatok, elvárások, intelmek, értékek befogadására. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy lehetetlen megértetni a fiatalokkal, hogy az, amit tesznek, már sok, sőt a későbbi életpályájuk szempontjából veszélyes lehet (bizonyos pályákon ez etikátlan magatartásnak számíthat), ahogy az önbecsülésük is csorbulhat, ha nem elég elővigyázatosak.

Neked milyen a szex a gyerek mellett?http://www.life.hu/intim/20140519-a-korulmenyek-a-lakas-merete-es-beosztasa-valamint-a-gyerekek-jelenlete-alapvetoen-hatasal.htmlNéha csak kifogás, máskor azonban valóban komolyan akadályozhatja a gyerek vagy gyerekek jelenléte, hogy a szexuális életed pezsgő legyen. A Life.hu interjúalanyok segítségével járta körbe a témát, ki, hogyan oldja vagy oldotta meg a kínos szituációkat.IntimOrigoÍgy hatnak ránk a női magazinok szextippjeihttp://www.life.hu/intim/20140313-a-noi-magazinok-szextippjei-hatassal-vannak-a-noi-olvasok-onkepere-szexhez-fuzodo-kapcsolatara.htmlTudtad, hogy akkor is hatnak önképedre és szexuális szokásaidra a magazinok szextippjei, ha azokat eszed ágában sincs kipróbálni? A Life.hu saját olvasóin tesztelte, hogy tippjeinek, trükkjeinek van-e valójában foganatja. Érdekes eredmények születtek.Intim--Férfivélemény: "Ti nők félreteszitek a büszkeségeteket, és elnézitek a hűtlenséget"http://www.life.hu/intim/20140428-egy-hutlen-ferj-vallomasa-a-csalas-okairol.htmlKorábban a Férfivélemény: "Ha nem panaszkodik a nő, mi sem lépünk félre" című cikkünkkel igencsak nagy port kavartunk. Most egy újabb pasi, a 38 éves és papíron nős státuszú Zoltán osztja meg velünk gondolatait. Gyereke nincs, a szeretői számát pedig nem tudja. A Life.hu kérésére mesélte el, miért érzi úgy, hogy újra meg újra meg kell csalnia a feleségét.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.