Házassági évfordulóját ünnepelte Ben Affleck és Jennifer Garner

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Vacsora Ben Affleck Jennifer Garner házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár egy romantikus vacsorával töltötte kilencedik házassági évfordulóját.

Kilenc éve, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck kimondta egymásnak a boldogító igent. A sztárpár megadta a módját az ünneplésnek: egy hangulatos estét töltöttek együtt sok-sok finom étel kóstolgatásával, borozgatással, szigorúan kettesben.

Forrás: AFP/Jason Merritt
A nő, aki véget vetett Antonio Banderas és Melanie Griffith házasságánakhttp://www.life.hu/intim/20140626-antonio-banderas-es-melanie-griffith-hazassaga-mallika-sherawat-miatt-ert-veget.htmlÁllítólag Mallika Sherawat áll a sztárpár 18 évig tartó házasságának vége mögött. Az indiai színésznő tagad, egy kirúgott stylist azonban nem bírja tartani a száját.Intim--Szandi retró képet posztolt házassági évfordulója alkalmábólhttp://www.life.hu/csalad/20140618-szandi-enekesno-az-enek-iskolaja-tanara-eskuvoi-kepet-posztolt-hazassagi-evfordulojan.htmlSzandi és férje, Bogdán Csaba ma ünneplik 15. házassági évfordulójukat. Szinte alig változott a házaspár az esküvő óta.Család--Titkos esküvő: magyar focistához ment férjhez a világhírű szaxofonosnőhttp://www.life.hu/bulvar/20140630-candy-dulfer-szaxofonosno-ferjhez-ment-szanasi-bela-focistahoz-a-liszkay-birtokon.htmlA csinos, szőke zenész, Candy Dulfer nem először járt hazánkban, az első fellépése 1997 júniusában a Budai Parkszínpadon volt, legutóbb pedig 2009-ben a VeszprémFesten játszott, hatalmas sikerrel.Június 26-án ismét hazánkba érkezett, de már nem csak azért, hogy az A38 hajón koncertet adjon. Szombaton kimondta a boldogító igent Szénási Béla focistának.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.