párkapcsolat Reflektor magazin Voksán Virág szerelem vallomás szakítás playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate-nek egy évig sikerült titokban tartania, hogy szerelmes.

A Life.hu alig egy éve írta meg, hogy a fekete hajú bombázó szakított Spanyolországban élő perzsa származású szerelmével. Azonban mint kiderült, Virág nem sokáig siratta párját. Egy hónappal később szinte azonnal rátalált a szerelem, ezúttal egy magyar fiú személyében. Megismerkedésük egy itallal kezdődött, ugyanis a fiú leöntötte Virágot.

"Már lassan egy éve van kapcsolatom. Az elején nem indult annyira komolynak, de aztán pár hónap alatt megváltoztak a dolgok. Augusztusban lesz egy éve, hogy együtt vagyunk" – mondta Virág, aki még nem költözött össze szerelmével.

Joe Manganiello lett 2014 legszexisebb agglegényehttp://www.life.hu/intim/20140701-joe-manganiello-lett-2014-legszexisebb-agglegenye-a-people-magazin-valasztasa-szerint.htmlHölgyeim, lehet készíteni a zsebkendőket: a True Blood sorozat vérfarkasa még az ingjét is eldobta, hogy bebizonyítsa, miért is érdemelte ki a fent szereplő címet.IntimOrigoIreland Baldwin barátnője bevallotta, lefeküdt a sztárcsemetévelhttp://www.life.hu/intim/20140630-ireland-baldwin-es-baratnoje-angel-haze-lefekudtek-egymassal-komoly-a-kapcsolatuk.htmlÁllítólag komoly a dolog Kim Basinger lánya és a rappercsaj között. Olyannyira, hogy ki is tálalt róla.IntimOrigoKínai pasikon segít a maszturbáló automatahttp://www.life.hu/intim/20140627-automata-maszturbator-segiti-a-mesterseges-megtermekenyitest-kinaban.htmlEgy kínai kórház urológiai osztályán dobták be használatba ezt a kis remek szerkezetet, a spermacsapolót. Állítják, sokkal hatásosabb, mint a jobb (illetve bal) kéz. Persze nem kifejezetten élvezeti célokat szolgál, szexshopban nem kapható, a mesterséges megtermékenyítéshez szükséges mintavételt segíti. Mindenesetre bizarr.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.