Villámesküvőre készül Mádai Vivien

Forrás: természetesen Te csapata -
esküvő terhesség szülés anyakönyvvezető Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivi úgy döntött, még kisfia világrajövetele előtt kimondja az igent szerelmének. A leendő szülők hamarosan az anyakönyvvezető elé állnak, a templomi esküvő azonban még várat magára.

Ahogy a Life.hu is megírta, Mádai Vivien alig várja, hogy megszülessen kisfia, Zénó. Párjával, Zoltánnal pedig nemrég a szerelmes fotóit is megosztotta velünk. A kisbaba érkezése előtt a pár úgy döntött, hivatalosan is egybekel – írja a Bors.

Mádai Vivien és párja, Zoltán Forrás: természetesen Te csapata

„Nagyon szoros a kötelék közöttünk. Olyanok vagyunk, mint két kisgyerek, akik várják a harmadik gyerek érkezését. Szervezzük az esküvőnket is. Jövő nyáron, meghitt családi körben házasodunk össze, de a polgári szertartást lehet, hogy még Zénó születése előtt megtartjuk. Ez csupán formalitás lenne, de szeretnénk, ha a pici hivatalosan is rendezett családi körülmények közé érkezne" – mondta Vivi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.