Nem megy a csajozás Szilveszter gazdának

Forrás: RTLKLUB -
párkeresés szingli Házasodna a gazda Szilveszter gazda Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába rajongta körül három nő a Házasodna a gazda című műsorban a szántóföldek sármőrjét, mégis egy éve pár nélkül tengeti az életét.

A valóságshow után a kiválasztott lány nem sokáig maradt Szilveszter gazda oldalán, de ő sem búsult sokáig, mert következett a Szombat Esti Láz, ahol a táncparketten csillogtatta meg a tudását. Ennek köszönhetően sok rajongót szerzett magának, de tartós kapcsolatra nem sikerült szert tennie – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Több mint egy éve nincs senkim. Rengeteg jelentkező volt, ostromoltak hónapokig, de amikor a vallatásra került a sor, mind elvérzett. Amikor dolgozni kellett volna, kudarcot vallott mind: az anyukájukra hivatkoztak, hogy nekik ő segít még a reggeli elkészítésében is. Besokalltam, ennyi hülye nő nem létezhet a világon" – panaszkodott a gazda, akinek a Life.hu azt tanácsolja, ne a szőke szilikoncsodák között keresgéljen, hanem olyan lányt keressen, aki két lábbal áll a (szántó)földön.

„A csajozást nem adtam fel, de most már inkább várom, hogy ők keressenek. Az elmúlt évben azért akadt zsákmány a horgomra, éltem a lehetőségekkel, ha tehettem. De most már csak a komoly szerelemre mondok igent" – zárta rövidre Szilveszter.

Testek és titkos tetkók: íme a vébé kivarrt felsőtesteihttp://www.life.hu/intim/20140707-tetkos-sztarok-a-fociveben-clint-dempsey-jose-hobelas-neymar-nigel-de-jong-mesut-ozil.htmlHogy mi a közös a vébén felvonuló összes csapatban? Sok minden, de az biztosan, hogy garantáltan van egy vagy több agyontetovált sztárjuk. A Life.hu most összegyűjtötte a legjobbakat.Intim--Hercegné lett a riporternőből – íme az esküvői képek!http://www.life.hu/intim/20140707-amedeo-belga-herceg-felesegul-vette-elisabetta-rosboch-von-wolkensteint.htmlAmedeo belga herceg július 5-én vette el barátnőjét, az arisztokrata családból származó Elisabetta Rosboch von Wolkensteint.Intim--Szerelemre vágyik az Éjjel-Nappal Budapest szépfiújahttp://www.life.hu/intim/20140707-kristof-az-ejjel-nappal-budapest-szepfiuja-szerelemre-vagyik-de-tul-magasra-tette-a-lecet.htmlÉNB Kristóf nehéz eset, hiszen tele van elvárásokkal és a tökéletes nővel hajlandó csak szóba állni.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.