Vajna Timi: "Ráérünk a családalapítással!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Andy Vajna házassági évforduló gyerekvállalás Vajna Tímea születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztusban lesz Andy Vajna és felesége, Timi első házassági évfordulója, amire a pár már nagyon készül, főleg, hogy a producer is akkor tölti be 70. életévét.

Timi boldogabb, mint valaha, hiszen lassan egy éve úgy mutatja be őt a híres producer, mint a feleségét. Az egykor poklokat is megjárt fiatalasszony biztos benne, hogy házasságuk megingathatatlan.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nemcsak az évfordulónk lesz augusztusban, de Andy 70. születésnapja is. Bár szerintem csalóka ez a szám, mert ő húsznak érzi magát, és néha úgy is viselkedik. Mi egymással tervezzük a jövőt, és természetesen szeretnénk majd gyereket, de a családalapítással ráérünk még" – mondta Timi a Story magazinban.

Szily Nóra véleménye Vajna Tímeáról

"Sokkal visszafogottabbnak ismertem meg, mint amilyennek sejtettem. Tekintetében ott volt az óvatosság. Nem csodálom. Minden lépése visszhangot kap. Gondoltam, jó újra felidézni, hogy én kire találtam benne..." - A Life.hu sztárszerzője 2014 márciusában beszélgetett Vajna Tímeával. A teljes interjút itt olvashatod.
Megszületett Jaksity Kata kislánya - igazi kis hajasbabahttp://www.life.hu/csalad/20140710-jaksity-kata-musorvezeto-harmadik-gyermeke-jazmin-kata-megszuletett.htmlA műsorvezető immár három gyermek édesanyja, miután hétfőn világra hozta kislányát, Jázmin Katát. Sok boldogságot és egészséget kívánunk nekik!CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huCuki családi fotó a várandós Kardashian lányrólhttp://www.life.hu/csalad/20140708-kourtney-kardashian-terhespocakja-es-kislanya-penelope.htmlSzépen kerekedik Kourtney Kardashian terhespocakja. Bájos fotó készült a sztárról.CsaládOrigoKeveset lehet kisfiával Stohl Andráshttp://www.life.hu/csalad/20140705-stohl-andras-szinesz-keveset-lehet-kisfiaval-a-munka-miatt.htmlAz állandó munka, a sok-sok pörgés miatt Stohl Andrásnak kevés ideje jut gyermekeire. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.