Különleges módon ünnepli majd győzelmét Argentína

Brazília Ángel di María Lionel Messi focivébé szelfi döntő Argentína Ezequiel Lavezzi Németország világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezequiel Lavezzi, az argentin válogatott jóképű csatára már-már rituálészerűen készíti elő, majd pedig ünnepli meg csapata győzelmeit. Minden sikeresen abszolvált meccs előtt és után ugyanolyan képeket készít csapattársairól.

Lavezzi Facebook rajongói oldalát követve vettük észre, hogy a sztárjátékos minden meccs előtt közös szelfit készít a csapatáról utazás közben. Buszon, repülőn, vagy bárhol, ahol épp össze tudnak állni egy képre. Ezt a fotót például július 8-án osztotta meg követőivel, amikor épp a Hollandia elleni elődöntőre igyekeztek Sao Paulóba.

Forrás: Facebook/Ezequiel Lavezzi

Miután az argentin együttes a tizenegyespárbaj során diadalmaskodott az Oranje felett, Lavezzi az öltözőben ismét a mobilja után nyúlt, hogy elkészítse következő szokásos fotóját, a fekete-fehér félmeztelen, öltözői csapatszelfit.

Forrás: Facebook.com/Ezequiel Lavezzi

Hogy miért is gondoljuk, hogy Lavezzi ciklikus csoportképei szerencsét hozhatnak nekik a döntőben is? Nos, azért, mert a csatár július 4-én is feltöltötte repülésük szelfijét, amikor Brazíliavárosba tartottak, hogy az Estádio Nacional de Brasília stadionban csapjanak össze Belgiummal.

Forrás: Facebook.com/Ezequiel Lavezzi

Majd pedig július 5-én, a negyeddöntős győzelem utáni azonnal érkezett az a bizonyos szürkeárnyalatos öltözőfotó is.

Forrás: Facebook.com/Ezequiel Lavezzi

Ugyanez volt a sorrend akkor is, amikor a dél-amerikai együttes június 30-án Sao Paulóban állomásozott, hogy elsején Svájccal csatázzon a legjobb nyolc közé jutásért.

Forrás: Facebook.com/Ezequiel Lavezzi

A nyolcaddöntőben még igencsak fékezett habzású volt a lelkesedés az öltözőben, és kevesen vettek részt a csapatfotózáson. Lavezzi július 1-jén kitett képén még csak a legcukibb vébéapukák sorába és a Life.hu álomválogatottjába is beválogatott Lionel Messi vett részt, valamint Ángel di María, aki azóta sajnos izomszakadást szenvedett, így sajnos csak a kispadról követheti csapata játékát. Az azonban biztos, hogy ha Argentína legyőzi a Nationalelfet, egész biztosan mindenki rajta akar majd lenni a szerencsét hozó csoportképen.

Forrás: Facebook.com/Ezequiel Lavezzi

Felsorolásunkból kimaradtak, de tudjuk, hogy Lavezzi már a csoportmérkőzések idején is készített ezekhez hasonló képet a barátairól, és hisszük, hogy a döntőt követően is összeáll majd Argentína egyetlen nagy képpé. Hogy miért? Mert korábban már Lovasi András is megmondta, hogy ez így lesz:

Kispál és a Borz: Ágy, asztal, tv:

Tisztelt nézők, és rádiót hallgatók,
Itt a világ végén csinálnánk egy nagy fotót.
Ahogy a csapatok voltak régen a képen,
Elől a srácok és az edzők középen,
Fekvő, guggoló-térdelő és álló sor
Hosszan, amíg a szem csak ellát mindenhol.
Mert a végén mindenki összeáll majd egy képpé,
Vakuk vívnak, közvetíti a tv...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.