Így örül Mario Götze pénisze a barátnőjének

Forrás: Instagram -
pénisz Mario Götze barátnő német válogatott merevedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német focista - aki a győztes gólt szerezte Németországnak a focivébén - nem is titkolhatja, mennyire odáig van kedveséért. Ágaskodó férfiassága mindent elárult.

Mario Götze pénisze lett az internet új "sztárja." Bár a fotó, amelyet ide kattintva csodálhatsz meg, tavaly készült róla és német barátnőjéről, a modell Ann-Kathrinról, az üzenete örök érvényű - akár egy vicces kedvű képmanipulátor keze van a dologban, akár nem: a passzos fürdőnacikkal érdemes vigyázni, különösen, amikor a dögös barátnőd is ott van a közeledben. (Ann-Kathrin egyébként jelenleg egyike a legjobb testű focistafeleségeknek.)

Forrás: Instagram

Melyik válogatott szexelhetett a focivébén?

Évtizedek óta heves vita előzi meg, hogy a focistafeleségek mekkora szerepet is játszhatnak a labdazsonglőrök felkészülésében, pihenésében, kikapcsolódásában, motiválásában és nem utolsó sorban a felgyülemlett stressz levezetésében. Hogy milyen módon és hányszor elégíthették ki vágyaikat a focisták a vébé alatt, arról ebben a cikkünkben olvashatsz többet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.