Kínos lesifotó készült Klapkáról a nászútján

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
Siófok esküvő Klapka György fáradság alvás nászút Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György átaludta a nászutat a siófoki szállodában, ahová feleségével és családjával érkezett nászútra. 

Bár megtehette volna Klapka György, hogy luxusnászútra megy egy egzotikus tengerpartra, ő mégis inkább családját és a Balatont választotta, ahol kipihente a botránytól nem mentes esküvő fáradalmait.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

„Két hetet töltöttem Siófokon, ez volt a nászút. Nem is tudom, hogy a nappalok voltak kimerítőbbek az unokáimmal, Szófiával és Juliettel, vagy az éjszakák a nejemmel. Egy nagy baj volt: isteni kaját adtak, és rengeteget; sajnos híztam is öt kilót, aminek az orvosaim egyáltalán nem örülnek, mert tartani kéne a súlyomat" – mesélte Klapka, akit a Blikk egyik olvasója szunyókálás közben kapott lencsevégre.

„A fotó is biztosan egy jó kis svédasztalos kajálás után készülhetett, amikor bezabálva elszunyókáltam, mert nem volt korábban ekkora a hasam" – magyarázta Klapka.

Komoly kártérítésre kötelezhetik Ördög Nóráthttp://www.life.hu/bulvar/20140718-az-rtl-klubtol-a-tv2-hoz-igazolo-ordog-nora-tobbmillios-penzbuntetest-kaphat.htmlÁtadta az RTL Klub jogászának a TV2-höz átigazoló Ördög Nóra ügyét Kolosi Péter. A programigazgató szerint szerint a történtek után nincs miről beszélniük a műsorvezetővel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huFésűs Nelly hasára festette kisbabája arcáthttp://www.life.hu/bulvar/20140716-fesus-nelly-szineszno-hasara-festette-szuletendo-gyermeket-parja-lajos-vegig-felugyelte-a-folyamatot.htmlFésűs Nelly hamarosan születendő kislánya, Elza ultrahangos képét festette hasára. A színes kép párját, Lajost is meghatotta - legalábbis Nelly szerint.TV + Bulvár--Borosnak már nem kell Bochkorhttp://www.life.hu/bulvar/20140716-boros-lajos-vogaval-all-ossze-egy-uj-radiomusorban-bochkor-gabort-mar-nem-kell-nekik.htmlBoros Lajos Vogával áll össze és egy új, fizetős rádióműsorban nyomják majd a show-t. Bocsi kimaradt a buliból.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.