Okok, amelyekkel elutasította a szexet a feleség

Forrás: Thinkstock -
elutasítás feleség szex e-mail
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reddit.com-on osztotta meg férje bizarr nyilvántartását egy nő. A kielégületlen férfi ugyanis Excel-táblázatban vezette - amit itt meg is nézhetsz -, miért és hányszor utasította el felesége az ágyban. 

A zseniális táblázatból kiderül, 28 alkalomból a nő csupán háromszor volt hajlandó ágyba bújni a férjével, ami azt nyilván roppant frusztrálttá tette. Olyannyira, hogy a lehető legpontosabban leírta mindig, neje mivel utasította el vagy megindokolta-e azt.

Forrás: Thinkstock

...és a kifogások, amiért nem lett szex

Nézem a tévét.
Izzadt és undorító vagyok, le kell zuhanyoznom.
Hullafáradt vagyok.
Még most is kicsit bágyadt vagyok a tegnapi után.
Próbálom nézni a filmet.
Túl sokat ittam és ettem.
Nem lesz időm zuhanyozni és elkészülni a vacsorához.
Most jövök a konditeremből és undorítónak érzem magam.
Korán kell kelnem.
Be vagy rúgva.
Undorítónak érzem magam.
Nem érzem jól magam, túl sokat ettem.
Izzadt és undorító vagyok, meg fáradt is.
Asszem, kezdek megbetegedni.
Még mindig nem vagyok 100%-osan jól.
Le kell zuhanyoznom, undorítónak érzem magam.
Túl fáradt vagyok.
Ne.
Nézem a műsoromat, semmiről sem akarok lemaradni.
Hat alkalommal az asszony szavak nélkül utasította el a férjét.

Szexvadászat nyaraláskor: Amikor a pancsoló kislányok rosszalkodnak (18+)http://www.life.hu/intim/20120619-vakacio-es-szex-amikor-a-jo-kislanyok-is-rosszalkodnak.htmlKevés izgalmasabb kaland létezhet a világon, mint elutazni egy paradicsomi országba, ahol csak a gondtalan és élményekben gazdag lazításé a főszerep. Úgy tűnik, sok nő nem csupán a gasztronómia és a strandolás csábításának enged, hanem akkor is nehezen tud ellenállni a kísértésnek, ha egy izmos félisten tűnik fel a színen. A Life.hu a tavalyi strandszezonban ez volt a kedvenc cikketek.Intim--Nimfomániások kíméljenek! A lány, aki túl sok szexet kívánthttp://www.life.hu/intim/20140717-nimfomania-szexualis-etvagy-vagy-vagyakozas-a-kielegules-irant.htmlIzgató vagy taszító? Nők, akik betegesen kívánják a szexet című cikkünkben összegyűjtöttük már, mikor számít kórosnak a szexakarás, mi számít soknak, és mit lehet tenni, ha nagyon súlyos, mentális szexéhségünk alakul ki. A Life.hu szexuálpszichológusához, Győri Szilviához most ezzel kapcsolatban érkezett egy levél.Intim--Rapidkéj a mindennapokban! Trükkök 300 másodperces szexhez (18+)http://www.life.hu/intim/20140715-gyors-szextippek-hetkoznapi-szexhez-zuhanyzoban-300-masodperc-alatt-kivitelezheto.htmlAmikor a Life.hu összegyűjtötte, miért jó hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap szexelni, szinte minden cikkben felmerült a fáradtság, az időhiány, és az ezek miatt elmaradt összebújások kérdése. Ezért most összeszedtünk gyors és egyszerű tippeket, melyeket bármikor könnyedén belecsempészhetsz a hétköznapok körforgásába.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.