Zavarba ejtően szexisen rázza a csípőjét James Rodríguez

Forrás: instagram.com/jamesrodriguez10 -
Kolumbia futball focivébé James Rodriguez focista Real Madrid sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazíliai vébé ideje alatt Ki vagy te James Rodriguez? Ismerd meg a szexi kolumbiai hőst címmel írtunk cikket a Hámeszként megismert gólkirályról. Az persze borítékolható volt, hogy a fiatal sztárfocista a világbajnokság után is hallat majd magáról, és szerencsére nem is kellett sokáig várnunk rá...

Míg a legtöbb portál a 23 éves klasszis Real Madridba való igazolását várja, addig mi beérjük egy bulivideóval is, ahol a fiatal kolumbiai igencsak erotikusan táncol.

Forrás: instagram.com/jamesrodriguez10

Már-már zavarbaejtően szexisen tekergeti a csípőjét, az ember lányának pedig azonnal kedve támad csatlakozni hozzá egy táncra. Rodríguez a dél-amerikai tornán negyeddöntős volt csapatával, négy meccsén összesen hat gólt szerzett, így teljesítményével bezsebelte a gólkirályi címet. Ha mindez nem győzött volna meg arról, hogy James kiváló ritmusérzékkel rendelkezik, akkor ez a videó egész biztosan jobb belátásra bír. Íme:

Testek és titkos tetkók: íme a vébé kivarrt felsőtesteihttp://www.life.hu/intim/20140707-tetkos-sztarok-a-fociveben-clint-dempsey-jose-hobelas-neymar-nigel-de-jong-mesut-ozil.htmlHogy mi a közös a vébén felvonuló összes csapatban? Sok minden, de az biztosan, hogy garantáltan van egy vagy több agyontetovált sztárjuk. A Life.hu most összegyűjtötte a legjobbakat.Intim--Copf, szakáll és borosta: ők a vébé legszőrösebbjeihttp://www.life.hu/intim/20140704-szoros-sztarok-borostas-focistak-a-veben-andrea-pirlo-grgios-samaras-sergio-ramos-claudio-marchisio.htmlIgazán jó szőrös mellkast, vagyis kényelmes szexpázsitot eddig alig láttunk a brazíliai világbajnokságon. Ennek ellenére nem csüggedünk, összegyűjtöttük a legdúsabb hajkoronákat és a legszexibb borostákat.Intim--Ők a TOP 20 legszexisebb pasi a focivébénhttp://www.life.hu/intim/20140629-neymar-cristiano-ronaldo-gerard-pique-sergio-ramos-claudio-marchisio-a-legszexibbek.htmlA Life.hu összegyűjtötte már a legcukibb focistaapukákat, a legdögösebb WAG (Wives And Girlfriends) mamikat, és listáztuk már a legtrendibb játékosokat is. Most a brazíliai focivébé legszexibbjei következnek, édes kisbabák és gyönyörű barátnők nélkül. Egyenesen a gyepről, izzadtan és fáradtan, úgy, ahogyan a tévében is látjuk őket.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.