Izgi! Ada és ÉNB Kristóf együtt?

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
szurkolás vízilabda ÉNB Kristóf Ada haver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada és az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja egymás mellett izgulták végig a hétfői férfi vízilabda-mérkőzést a horvátok ellen, miközben próbáltak elbújni a kíváncsi tekintetek elől. Állítólag csak haverok. De akkor miért akartak ennyire elrejtőzni?

Az RTL Klub műsorvezetője, Ada, aki nemrég szakított szerelmével, és a sorozat nőcsábásza, Kristóf, aki most épp szerelemre vágyik, szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát a vízilabdameccs alatt. Amikor azonban észrevették a Blikk fotósát, zavarukban igyekeztek a tömegben megbújni.

Ada Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

„Szoktunk néha találkozni, ezt nem tagadom, hiszen olykor összefutunk különböző helyeken, de ezek sosem előre megbeszélt találkák. Ilyenkor jókat beszélgetünk, de semmi nincs közöttünk, haveri ismeretségen és munkakapcsolaton kívül" – magyarázta Ada a lap kérdésére. „Mindketten a saját társaságunkkal érkeztünk a keddi meccsre. A jegyek azonban különböző helyekre szóltak, így a barátaimtól is távolabb kerültem, de a szektor bejáratánál összefutottunk, ezért ültünk egymás mellé. Nem előre tervezett időtöltés volt, csupán így alakult" – tette hozzá a lány.

Kristóf Forrás: RTL Klub

A lap Kristófot is faggatta kettejük viszonyáról, ő azonban elviccelte a kérdést. „Ada számomra abszolút haver, sosem jutott eszembe kikezdeni vele. Pacsipajtások vagyunk" – kommentálta.

Még egy borzalmas hír a hétre: Bradley Cooper eljegyezte Suki Waterhouse-t?http://www.life.hu/intim/20140722-bradley-cooper-titokban-eljegyezte-suki-waterhouset-a-daily-mail-szerint.htmlA 39 éves színész a hírek szerint titokban megkérte a nála 17 évvel fiatalabb modell kezét. Korábban azon keseregtünk, hogy a világ egyik legszexisebb pasija, Adam Levine oltár elé vezette kedvesét. Mi jöhet még?!Intim--Volt szerelme vigasztalja Szabó Zsófithttp://www.life.hu/intim/20140722-szabo-zsofit-a-joban-rosszban-szineszet-volt-szerelme-kollegaja-baronits-gabor-szinesz-vigasztalja.htmlEgyre többször látni Szabó Zsófit volt szerelme, Baronits Gábor oldalán. Nem csoda, hogy elindultak a találgatások: a két színész újra összemelegedett?Intim--Lányok, sírjatok! A Maroon 5 énekese, a szexi Adam Levine már nőshttp://www.life.hu/intim/20140721-adam-levine-a-maroon-5-enekese-es-behati-prinsloo-victoras-secret-modell-osszehazasodtak.htmlA Maroon 5 énekese és a Victora's Secret gyönyörű modellje hétvégén mondták ki a boldogító igent Mexikóban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.