Szakított párjával a ByTheWay énekese

X-Faktor ByTheWay Reflektor magazin Ya Ou Ferenc szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ya Ou, az együttes énekese fájdalmas időszakon van túl, mert megviselte a szakítás. Most a csapat tagjai próbálják felvidítani a fiút.

A ByTheWay 22 éves énekese nem titkolja, hogy nehéz szakításon van túl, és most minden idejét a csapat többi tagjával tölti, hogy könnyebben átvészelje ezt a fájdalmas időszakot.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Muszáj palástolnom, hogy mennyire megvisel a dolog,mert egy csapatban dolgozom és több emberre kell figyelni. A naptáramat teli raktam programokkal, és ez sokat segít" – mondta a Reflektorban Ya Ou.

Ezért vagyunk szerelmesek még 40 felett is a gimis pasinkba!http://www.life.hu/intim/20140722-szex-es-osszejaras-a-regi-szerelemmel-szeretoi-viszony-es-ragaszkodas-fuggoseg.htmlMég mindig összejársz a gimis vagy egyetemi szerelmeddel? Nem vagytok együtt, csak szeretőnek tartjátok a másikat? Nem tudtok, vagy nem is akartok együtt lenni, mégis mindig az ágyban kötöttök ki? Nem tudjátok elengedni egymást, de tudjátok, hogy sohasem lesz már semmi a dologból? Nos, mindezzel nem vagytok egyedül...Intim--Bizarr, de hasznos: íme, a vaginabugyi!http://www.life.hu/intim/20140723-vaginabugyit-tervezett-egy-brit-lany-amelyen-a-noi-nemi-szervek-anatomiai-felepitese-lathato.htmlEgy brit lány meghökkentő fehérneműt tervezett, amely segítségével a nők (vagy a kíváncsi férfiak) könnyedén megismerkedhetnek és megbarátkozhatnak nemi szervükkel.Intim--Szex 35 felett! Hűsítő ötletek és pozitúrák a kánikula napjaira (18+)http://www.life.hu/intim/20140722-szex-nyaron-a-kanikulaban-husito-szextippek-es-poziturak-a-legforrobb-napokra.htmlAkármilyen meleg is van, nem szabad hagyni, hogy a hőség elvegye a kedveteket a szextől. A Life.hu két évvel ezelőtt összegyűjtött már gyönyörhozó szexpózokat kánikulára, de ezeket most további tippekkel, trükkökkel és pozitúrákkal dobjuk fel. 2014-ben tehát így élvezünk 35 fok felett!IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.