Kovácsovics Fruzsina Csobot Adél Istenes Bence szerelem Csillag születik szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna, hogy bár már évekkel ezelőtt szakítottak és Istenes Bence már jó pár barátnőn túl van, még mindig Kovácsovics Fruzsinát tartja egyik legnagyobb szerelmének. Kérdés, hogy esik ez a legutóbbi kedvesnek, Csobot Adélnak?

A sármos műsorvezető most először vallott arról a hot! magazinban, hogy egyszer már megtalálta élete szerelmét.

Forrás: RTLKLUB

„Kovácsovics Fruzsina az életem egyik legnagyobb szerelme volt. Igaz, a szakítás után egy darabig nem tartottuk a kapcsolatot, de mai napig, ha például lerobban az autója, egyből engem hív. Fruzsival a szerelmi ügyeinket is megbeszéljük" – mondta Bence, majd hozzátette, Csobot Adéllal ez még nincs így. "Egyelőre nem akarok tudni arról, kivel randizik" - tette hozzá a műsorvezető, aki saját bevallása szerint szingli, Adéllal csak barátok.

Ezért vagyunk szerelmesek még 40 felett is a gimis pasinkba!http://www.life.hu/intim/20140722-szex-es-osszejaras-a-regi-szerelemmel-szeretoi-viszony-es-ragaszkodas-fuggoseg.htmlMég mindig összejársz a gimis vagy egyetemi szerelmeddel? Nem vagytok együtt, csak szeretőnek tartjátok a másikat? Nem tudtok, vagy nem is akartok együtt lenni, mégis mindig az ágyban kötöttök ki? Nem tudjátok elengedni egymást, de tudjátok, hogy sohasem lesz már semmi a dologból? Nos, mindezzel nem vagytok egyedül...Intim--Bizarr, de hasznos: íme, a vaginabugyi!http://www.life.hu/intim/20140723-vaginabugyit-tervezett-egy-brit-lany-amelyen-a-noi-nemi-szervek-anatomiai-felepitese-lathato.htmlEgy brit lány meghökkentő fehérneműt tervezett, amely segítségével a nők (vagy a kíváncsi férfiak) könnyedén megismerkedhetnek és megbarátkozhatnak nemi szervükkel.Intim--Rachel McAdams belepusztul Gosling apaságának hírébehttp://www.life.hu/intim/20140718-ryan-gosling-es-eva-mendes-gyereket-varnak-rachel-mcadams-belepusztul-a-fajdalomba.htmlAhogy azt már a Life.hu megírta, nők millióinak, és nem mellesleg a szerkesztőség tagjainak nagy bánatára, Eva Mendes Ryan Gosling gyermekével várandós. A gyermekáldásnak persze mindig örülni kell, vannak azonban olyanok, akik nem üdvözlik a hírt kitörő lelkesedéssel. Ilyen például a szexi színészisten exe is.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.