Charlize Theron és Sean Penn eljegyezték egymást?

Forrás: AFP -
Dél-Afrika házasság Sean Penn eljegyzés Charlize Theron eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legújabb hollywoodi pletykák szerint a 7 hónapja együtt járó páros új szintre emelte kapcsolatát és eljegyezték egymást. Szóvivőjük még nem reagált a hírre.

Melyik hollywoodi sztár mondja ki még idén a boldogító igent? Olvasd el erről szóló izgalmas cikkünket IDE kattintva!

Év elején bombaként robbant a hír, miszerint Charlize Theron és Sean Penn barátsága szerelemmé változott. A dél-afrikai színésznő és Madonna exe 7 hónapja randizgat. A Us Weekly pedig úgy értesült, készek oltár elé állni még idén nyáron, méghozzá Charlize szülőhazájában. Sőt, gyerekre is vágynak még. (A színésznőnek egy, Pennek pedig két gyermeke van.)

Forrás: AFP

A minap Charlize-t a bal kezén egy hatalmas gyűrűvel kapták lencsevégre. Egy bennfentes szerint azonban nem eljegyzési gyűrűről van szó. Ez lenne egyébként a színésznő első házassága, Penn pedig triplázhatna.

A két sztárt állítólag előző kapcsolataik hozták össze: Charlize ugyanabban az időszakban szakított barátjával, Stuart Townsenddel, mint amikor Sean véget vetett házasságának Robin Wrighttal. A nagy nyilvánosság előtt májusban jelentek meg először a MET-gálán.

Véget vetett „se veled-se nélküled" kapcsolatának a Barátok közt Bambija, Török Annahttp://www.life.hu/intim/20140725-torok-anna-a-baratok-kozt-bambija-veget-vetett-hat-eve-tarto-parkapcsolatanak.htmlA Barátok közt Bambija hat év után szakított párjával és bár nagyon nehéz az elválás, valószínűleg most végleges a szakításuk.IntimVégre összeházasodik Angelina Jolie és Brad Pitt, de...http://www.life.hu/intim/20140725-angelina-jolie-es-brad-pitt-osszehazasodnak-legujabb-filmjukben-a-by-the-sea-ben.htmlA sztárpár legújabb közös filmjében, a By The Sea-ben áll oltár elé. Az életben még mindig nem tudni, mikor lesz a frigy. Ennél jobban már csak Jennifer Aniston menyegzőjét várjuk.IntimOrigoErre várt a fél világ! Itt A szürke ötven árnyalata előzetesehttp://www.life.hu/intim/20140724-a-szurke-otven-arnyalata-hivatalos-elozetese-megjelent.htmlVégre megjelent az erotikus regényen alapuló film első, hivatalos előzetese. Anastacia Steele és Christian Grey akcióban.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.