Közös jövőt tervez párjával Janicsák Veca

X-Faktor szerep szerelem Class FM Kovács Áron énekesnő Kiss Orsi Janicsák Veca klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos énekesnő a Class FM műsorvezetőinek, Kiss Orsinak és Kovács Áronnak mesélt kedveséről, aki az énekesnő új klipjében szerepet kapott. 

Janicsák Veca lakásfelújításból, smink nélkül érkezett a Class Fm stúdiójába, Kovács Áron nagy örömére. "Mindig tetszettek az olyan csajok, akik mernek úgy kinézni, mint a filmekben a texasi lányok: szakadt farmer, egyszerű póló, feltűzött haj, nulla smink" - bókolt érkezésekor Vecának a műsorvezető.

Forrás: redlemon

"Nem vagyok a külsőségek rabja, szerintem elsősorban a belsőn van a hangsúly - a laza, természetes megjelenés egyfajta zenei stílust is vonz maga után. Ráadásul, most nem is volt időm sminkelni, mert éppen a családi fészket újítjuk fel a párommal"- árulta el az énekesnő, akinek új klipjében szerelme is szerepet kapott.

"A rajongók számára egyértelmű volt, hogy van barátom, sosem titkoltam, hogy kapcsolatban élek és azt sem, hogy együtt tervezzük a jövőnket" - mondta mosolyogva Veca, majd hozzátette: "Nagyon jó volt a klipforgatás, hiszen csupa ismerős vett részt benne. A párommal meg is beszéltük, hogy jó érzés lesz, amikor az unokáink visszanézik majd és felfedeznek benne minket" - tette hozzá sejtelmesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.